Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji se okupili ispred hotela

Cure novi detalji o iznenadnoj smrti bubnjara Foo Fightersa, policija sumnja da je ovo uzrok

Taylor Hawkins, drummer of the band Foo Fighters has died
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/5
26.03.2022.
u 16:15

Uzrok smrti tek ćemo utvrditi, no prema onima koji su mu bili bliski, smrt bi mogla biti povezana s korištenjem droga- prenose kolumbijski mediji izjavu policije te dodaju kako je hotelsko osoblje pozvalo hitnu pomoć nakon što se Hawkins požalio na bol u prsima, no do dolaska hitne već je bio mrtav.

Tužna vijest šokirala je obožavatelje američkog benda Foo Fighters. Dugogodišnji bubnjar Taylor Hawkins (50) pronađen je mrtav u petak u hotelskoj sobi u Bogoti gdje su trebali održati koncert, a vijest o njegovom iznenadnom odlasku potvrđena je i na službenom Instagram profilu grupe.

- Obitelj The Foo Fightersa je uništena tragičnim i preuranjenim gubitkom našeg voljenog Taylora Hawkinsa. Njegov glazbeni duh i zarazni osmijeh će živjeti s nama vječno. Svu svoju ljubav šaljemo njegovoj ženi, djeci i obitelji i molimo da se njihova privatnost poštuje u ovim nezamislivo teškim trenucima - objavio je bend. Iako uzrok smrti nije objavljen, kolumbijska policija vjeruje kako bi mogla biti povezana s korištenjem narkotika.

Uzrok smrti tek ćemo utvrditi, no prema onima koji su mu bili bliski, smrt bi mogla biti povezana s korištenjem droga- prenose kolumbijski mediji izjavu policije te dodaju kako je hotelsko osoblje pozvalo hitnu pomoć nakon što se Hawkins požalio na bol u prsima, no do dolaska hitne  već je bio mrtav.

Nakon iznenadne smrti popularnog bubnjara ispred hotela su se okupili brojni obožavatelji i novinari. Mnogi su bili u šoku, a dio obožavatelja je zapalio svijeće za omiljenog glazbenika.

Od Hawkinsa su se odmah počeli opraštati brojni kolege, prijatelji i obožavatelji, a koliko je bio poseban svjedoči i isječak iz biografije legendarnog bubnjara Davea Grohla koja je objavljena i na hrvatskom tržištu u izdanju Rockmarka. Hawkins je uz Grohla bio najveći pokretač energije benda Foo Fighters.

Inače, Hawkins se pridružio Foo Fightersima 1997. nakon odlaska bubnjara Williama Goldsmitha i od tada je bio član benda. S njima ga je 2021. u Rock and Roll Hall of Fame uveo zvijezda Beatlesa Paul McCartney. Prije nego se pridružio Foo Fightersima svirao je bubnjeve za Alanis Morissette. Bio je oženjen za Alison s kojom je imao dvoje djece- Olivera i Annabelle.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije