Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručio joj da je nebitna

Crnogorski pjevač oštro se obrušio na Jadranku Kosor, uskoro se i ona javila: 'Jadno i nemoćno'

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
1/6
05.09.2023.
u 09:39

Vlado Georgiev poznat je po ljubavnim baladama pa je mnoge iznenadio njegov takav pristup prema jednoj ženi

Bivša premijerka Jadranka Kosor poprilično je aktivna na X-u (bivšem Twitteru), a jednom svojom objavom stala je na žulj crnogorskom pjevaču Vladi Georgievu koji nije krio svoju ljutnju pa je Kosor poprilično izvrijeđao. 

Sve je počelo nakon što se Kosor osvrnula na izjavu crnogorskog predsjednika Jakova Milatovića.  "Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?", napisala je Kosor. 

Ubrzo joj se u komentarima javio i crnogorski pjevač. "Gospođo Kosor… Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane s**** po tviteru…jer baš s*****, a baš ste nebitni…", napisao je.

No, to nije bio kraj, ubrzo je i nastavio s paljbom po bivšoj premijerki koja ga je optužila da je bot i najavila da će ga blokirati. 

VIDEO:

"Zaključio bih ovo veče konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioaktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto da ćutite-vi se****. Ln", napisao je.

"Jadno i nemoćno, a nevažno", uzvratila mu je jutro nakon prepirke Jadranka Kosor. 

Inače, Vlado Georgiev poznat je po ljubavnim baladama pa je mnoge iznenadio njegov takav pristup prema jednoj ženi.  Rođen je u Dubrovniku 1976. godine, a odrastao je u Herceg Novom, a od sredine 1990-ih živi u Beogradu. Gimnaziju je završio kao izvanredni student. Majka Borka i otac Dragoljub odgojili su Vladu i njegovog desetogodišnjeg brata Sašu u skladu s tradicionalnim vrijednostima. Nisu bili sretni što je Vlado odabrao glazbu, ali željeli su da obavlja sigurniji posao. Prije pjevanja želio je postati jazz glazbenik. Neko je vrijeme svirao harmoniku, sintesajzer i klavir. Nakon preseljenja u Beograd devedesetih jedno je vrijeme živio s izbjeglicama u hotelu Turist u Sarajevskoj ulici, koji je bio jedan od najjeftinijih smještaja u glavnom gradu.

VEZANI ČLANCI: 

Vlasnik je glazbenog studija Barba koji se nalazi u Beogradu. Od rujna 2011. do siječnja 2013. bio je član žirija u glazbenom natjecanju Prvi glas Srbije na Prvoj srpskoj televiziji.

U studenom 2020. zabranjen mu je ulazak u Crnu Goru tijekom nemira u zemlji zbog "razloga nacionalne, odnosno unutarnje sigurnosti ili javnog zdravlja". Zabrana je ukinuta u siječnju 2021. nakon promjene vlasti u Crnoj Gori.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

Komentara 12

KO
Korda
10:24 05.09.2023.

" Gimnaziju je završio kao izvanredni student."

CH
chemica
10:13 05.09.2023.

Jel to crnogorska verzija krajiškoga baje malog knindže koji je također pobjegao u Beograd pa više ne smije živ da se vrati?

Avatar Castro
Castro
10:21 05.09.2023.

Ako je Jadranka Kosor stala na stranu Hrvatske i napisala kontru nekom crnogorcu pa je drugi crnogorac zbog toga vrijedja onda sam uvijek na strani nase Kosorice bez obzira sta mislim o njoj kao politicarki i zeni. Ali ne moguu na nju sada bacati kamenje a crnogorac je vrijedja zbog njene izjave koja je u korist Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije