Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neplanirano otkrio

Cristiano Ronaldo i Irina Shayk tajno se vjenčali?

Cristiano Ronaldo
Foto: Instagram
1/9
15.01.2014.
u 10:35

Zahvalivši svojoj ženi Irini Shayk, s kojom je u vezi od 2012. godine, 28-godišnji igrač Real Madrida potaknuo je glasine da su se on i manekenka tajno vjenčali

Cristiano Ronaldo svojim pobjedničkim govorom nakon što je drugi put proglašen najboljim igračem Fife zbunio je mnoge. Zahvalivši svojoj ženi Irini Shayk, s kojom je u vezi od 2012. godine, 28-godišnji igrač Real Madrida potaknuo je glasine da su se on i manekenka tajno vjenčali.

– Ne postoje riječi kojima bih objasnio ovaj trenutak. Prvo, moram zahvaliti kolegama iz nacionalnog i klupskog tima bez čijeg truda ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Veoma sam sretan. Bilo je jako teško osvojiti ovu nagradu. Moram zahvaliti svim ljudima iz privatnog života koji su me podržavali čitavo ovo vrijeme. Mojoj ženi, mojoj majci i mom sinu. Za mene je ovo najemotivniji trenutak – rekao je nogometaš u emotivnom govoru dok je brisao suze radosnice s lica.

Cristiano je na dodjelu "Zlatne lopte" u Zürich stigao u pratnji majke Dolores Aveiro, sestre Katije Aveiro, djevojke Irine Shayk i sina Cristiana Juniora.

Preplavljen emocijama zbog nagrade, Ronaldo je teško suzdržavao suze i emocije na pozornici, kamo je poveo i sina. Trofej je primio iz ruku Lionela Messija, koji je posljednje četiri godine bio Fifin igrač godine.

Nagađanja o vjenčanju Ronaldo nije komentirao.

>>Pored njih dvije nitko nije gledao Ronalda i Messija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije