Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutemeljene optužbe

Courtney Love optužila rokera Davida Grohla da joj je zaveo kćer

'Courtney Love and Frances Bean Cobain at the Rodeo Drive Walk of Style Awards in Los Angeles on February 8, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
12.04.2012.
u 09:40

Grohla, koji je bivši član Nirvane i nekad najbolji prijatelj pokojnog Kurta Cobaina, Love je na Twitteru optužila da se nabacivao njenoj 19-godišnjoj kćeri.

Kad je Courtney Love u pitanju, tad i najneviniji rokeri postaju zločesti zavodnici naivnih tinejdžerki. Naime, supruga preminulog Kurta Cobaina nedavno je na Twitteru optužila bivšeg člana Nirvane  i današnjeg frontmana Foo Fightersa 43-godišnjeg Davida Grohla da je zaveo njenu 19-godišnju kćer Frances. Iako Love ima zabranu pristupa svojoj kćeri, koja želi živjeti daleko od očiju medija, uspjela je opet protiv njene volje postaviti je u središte pozornosti znatiželjnih novinara.

Oglasio se i Grohl koji s gnušanjem odbacuje degutantne optužbe. "Najbolji čovjek u povijesti rocka'', kako zovu Grohla, bio je najbolji prijatelj pokojnog Cobaina, a Frances poznaje do njena rođenja.

– Nažalost, Courtney je u trenucima svog bijesa našla novu žrtvu koju će ocrniti na Twitteru. Ove su optužbe posve izmišljene, jako uznemirujuće i vrijeđajuće – napisao je Grohl u svojoj izjavi.

Courtney, naime, tvrdi da joj je bivši cimer njene kćeri rekao kako se David Grohl uporno nabacivao Frances. Dodala je da je Grohl bio godinama seksualno opsjednut Kurtom. Ovo nije prvi put da se Love obrušila na Grohla koji ima besprijekoran imidž obiteljskog čovjeka, humanitarca i iskrenog umjetnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije