Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno zajedno

Courtney Cox u epizodnoj ulozi Perryeve serije "Go On"

Courtney Cox i Matthew Perry Portal
06.02.2013.
u 11:27

Nakon punih devet godina poznati američki "Prijatelji" ponovno zajedno u seriji "Go On"

U američkoj televizijskoj humorističnoj seriji \"Prijatelji\" koja je kroz 10 godina emitiranja stekla svjetsku popularnost te postala najpopularnija i najgledanija televizijska serija svih vremena, utjelovili su likove Monice i Chandlera, prijatelje koji nakon godina međusobnog neslaganja završe u brčnoj zajednici.

Courtnex Cox i njezin kolega iz \"Prijatelja\" Matthew Perry ponovno su zajedno na malim ekranima u novoj epozodi Perryeve serije \"Go On\". 48-godišnja Cox će tako postati potencijalna nova ljubav Perryevom liku Ryanu Kingu, radijskom sportskom voditelju koji pokušava nastaviti sa svojim životom nakon ženine smrti.

Ovo je prvo pojavljivanje poznatog dvojca na malim ekranima od \"Prijatelja\" kojima su se proslavili.

Prva epizoda serije \"Prijatelji\" emitirana je 22. rujna 1994. godine. U to vrijeme svih šest glumaca nije imalo posebnih uspjeha u karijeri, stoga im je ova serija iz korijena promijenila živote. Zadnja epizoda, emitirana je 2004. godine, a u Americi je postigla gledanost od 51,1 milijun gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije