Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Taste the feeling

Coca-Cola predstavila novu svjetsku kampanju i u Hrvatskoj, u mjehurićima uživali brojni poznati

Coca Cola nova kampanja tvornica Gredelj
Foto: Borna FilićPIXSELL
1/23
22.01.2016.
u 10:03

Nova kampanja Taste the feeling dio je nove globalne strategije One brand, a na jučerašnjem ekskluzivnome predstavljanju uživali su brojni poznati

U staroj tvornici GredeljCoca-Cola je sinoć predstavila novu svjetsku kampanju Taste the feeling, koja je dio nove svjetske strategije One brand.

Prvi put nova Coca-Colina svjetska marketinška strategija One Brand (Jedna robna marka) objedinjuje  robne marke Coca-Cola, Coca-Cola Light / Diet Coca-Cola, Coca-Cola Zero te Coca-Cola Life u jednu krovnu kampanju pod nazivom Taste the Feeling. Ispijanje Coca-Cole, bilo koje Coca-Cole, čini trenutak posebnim, u što su se mogli uvjeriti brojni gosti među kojima su bili i Iva Šulentić, Antonio Franić, Hrvoje Šalković, Kristijan Beluhan, Tomo in der Mühlen, Jelena Perčin, Antonija Mandić, Mirna Medaković, Korana Gvozdić, Mate Janković...

Stara tvornica Gredelj poslužila je kao savršena kulisa za proslavu, a svi su uzvanici od samoga dolaska na ovo posebno događanje imali priliku doživjeti Coca-Colu u eksploziji svih pet osjetila. Domaćica događaja bila je  glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Maria Anargyrou-Nikolić, koja je i premijerno najavila prvi televizijski spot Anthem. Tom je prilikom istaknula: „2016. je godina u kojoj želimo cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku, podsjetiti na ikonu pop-kulture, dizajnersku muzu i filmsku zvijezdu, najbolje piće na svijetu – Coca-Colu! Već gotovo 50 godina u Hrvatskoj stvaramo ovo najpoznatije piće koje svi vole, i obogaćujemo život potrošača i društva. Nova Coca-Colina kampanja Taste the feeling slavi jednu kultnu robnu marku i jedan fantastičan proizvod jer ispijanje Coca-Cole čini trenutak posebnim. Tako će nam godina koja je pred nama donijeti brojna iznenađenja i uzbudljiva iskustva, a sva će u prvi plan staviti jedinstveni okus i osvježavajuć, jednostavan  trenutak.“

Kreativna kampanja temelji se na poznatim vizualnim elementima, ali u modernome izdanju. Objavljen je i prvi televizijski spot naziva Anthem, koji  uključuje izvornu pjesmu Taste the Feeling mladog australskog pjevača Conrada Sewella, najpoznatijeg po velikom svjetskom hitu Firestone, koji je producirao slavni norveški DJ Kygo.

Firestone je premašio 300 milijuna posjeta na mrežnome servisu Spotify, a prodan je u više od tri milijuna primjeraka diljem svijeta. Pjesma Taste the Feeling sadržava i novi audiopotpis inspiriran zvukovima koji su dio iskustva ispijanja Coca-Cole – otvaranja čepa, šištanja mjehurića i… 

Fotografije su snimili poznati modni fotografi Guy Aroch i Nach Ricci, a prikazuju ljude iz cijeloga svijeta kako uživaju u svojoj Coca-Coli u različitim svakodnevnim trenucima u kojima su sami, u skupinama ili u parovima.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

HR
Hrabraja
11:02 22.01.2016.

Jos da je i kola ista kao u razvijenim zemlama auuuuu

PD
pl.domagoj
11:25 22.01.2016.

Nemam pojma tko im radi marketing ili je to sad fora kod svih ali meni je totalna glupost pozivanje tkz.zvijezda Hrvatske na otvorenja bilo čega a sve iste face jel oni njih plačaju ili ovi po cijele dane idu naa otvaranja koječega pa dajte nekaj novoga ja više ni ne otvaram takve stranice a kaj vi mislite da bum ja pil kolu zato kaj ju pije neki Tom von Mulec svašta baš mi se sad i ne pije cola .Odrađeno očito reda radi cijeli projekt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije