Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao bivšeg voditelja

Cmrk prodaje posuđe u trgovačkom centru

Siniša Cmrk
07.02.2010.
u 16:37

Televizijsku karijeru Siniša Cmrk prekinuo je prije sedam godina nakon što je fizički i verbalno napao pomoćnicu showa "Turbo Limach show" u kojem je bio voditelj.

Voditelj nekad jako popularnog TV showa za djecu “Turbo Limach Show” Siniša Cmrk svoju karijeru okončao je prije sedam godina kada se otkrila njegova nasilna strana. Tada je na snimanju ove dječje emisije svoju pomoćnicu verbalno izvrijeđao, a zatim i fizički napao i to sve pred očima maloljetne djece koja su sudjelovala u showu.

Od tada je problematični Cmrk imao još nekoliko nasilnih istupa, ali se više nije pojavljivao na malim ekranima. Ovih dana otkrilo se kako bivši voditelj ima novi posao. Sada se bavi prodajom i reklamiranjem posuđa u trgovačkim centrima u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 12

MP
M_P_Thompson
17:33 07.02.2010.

Autor: ic/vlm A tebi drago sto je on ostao bez posla i prodaje reklame.... Bar se u tekstu vidi da si sretan, usrat ces se od dragosti...

OB
-obrisani-
20:24 07.02.2010.

osto bez posla zato što nije polupismena bahata bosanska kamenjarčina,da je neki rođo.mogo bi radit što hoće..a ovako,bilo je i težih ispada od njegovih pa brđanski rodijaci to sve sližu i zaližu..jadna li nam država koju vode opančarti koji su pastirski štam zamijenili mobitelom,a brda gradom

DU
Deleted user
07:44 08.02.2010.

Bit teksta je da taj pakšu od voditelja više nije medijski eksponiran jer je bolestan i uobražen.osobno se nadam da će svojim manama uspjeti prodati što više posuđa i uveseljavati hrvatske kuharice.-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije