Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Claudia Schiffer

Proslavila je 47. rođendan, pogledajte je sada u badiću i na početku karijere

Foto: PA/Pixsell
1/2
28.08.2017.
u 14:45

Poznata manekenka rođendan je proslavila na jahti u društvu supruga i troje djece i pokazala da i dalje izgleda fit i mladoliko

Njemačka manekenka Claudia Schiffer proslavila je 47. rođendan na jahti sa suprugom Matthewom Vaughnom i djecom Casperom (13), Clementine (12) i Cosimom (6). 

Lijepa manekenka na vrhuncu slave bila je 90-ih kada su se dizajneri otimali da nosi njihove revije, a bila je i muza dizajneru Karlu Lagerfeldu.

 

 

 

Yıllar Sonra İlk Kez Bikinili! 1990'lı yıllara damgasını vuran Alman model Claudia Schiffer, ailesiyle birlikte tatile çıktı. 3 çocuk annesi Schiffer, İtalya'da çıktığı mavi turda objektiflere takıldı. Beyaz üzerine siyah puantiyeli bir bikini giyen 47 yaşındaki modelin aradan geçen zaman içinde fiziksel görüntüsünden çok da fazla bir şey kaybetmemiş olması dikkatlerden kaçmadı. Saçlarını at kuyruğu yapan Schiffer, bir süre yüzdükten sonra lüks yatın güvertesinde uzun uzun güneşlendi. İngiliz yapımcı ve yönetmen kocası Matthew Vaughn ile yatın güvertesinde sohbet eden Claudia Schiffer çocuklarıyla ilgilenmekten de geri durmadı. Henüz 17 yaşındayken keşfedilip 1990'lı yıllarda moda dünyasına damgasını vuran Claudia Schiffer, evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kariyerini geri plana atmıştı. #ClaudiaSchiffer #MatthewVaughn

A post shared by Karnaval (@karnavalcom) on

 

 

 

 

Zahvaljujući uspješnoj karijeri, Claudia danas ima bogatstvo koje se procjenjuje na gotovo 52 milijuna eura. Često su je opisivali kao ledenu kraljicu, a ona je nedavno izjavila da je jednostavno bila sramežljiva i nije se voljela isticati.

Paparazzi su je snimili u kupaćem kostimu na jahti baš na njezin rođendan, a fotografije od prije nekoliko dana i one snimljene na početku njezine karijere najbolji su dokaz da Claudia i dalje ima fit liniju i nije nimalo ostarjela.

Komentara 8

M3
Miške 3
20:45 28.08.2017.

Jeli to ona tri put rodila ?

NA
narcis660
20:27 28.08.2017.

Jadna.Pravo cudo da izgleda fit s obzirom da je manekenka i mora tako izgledati(izgladnjavati)a i ubila je motika i teski fizicki rad.Pa pobogu zena ulozila u sebe cjeli svoj zivot i cestitam na tome.Ali cemu hvalospjevi kad je to toliko ocito i nebitno istovremeno.Cista glupost od clanka

M3
Miške 3
20:43 28.08.2017.

Šatrovački: " u badiću".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije