Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi komentiraju

Član žirija Supertalenta iznenadio fanove izgledom, mnogi ga ne mogu prepoznati: 'Izgleda da se njemu lice topi'

Foto: Profimedia
1/9
02.12.2022.
u 10:15

Simon Cowell u videu poziva ljude da se prijave na audiciju za novu sezonu showa, no mnogi su samo gledali u njegovo lice.

Glazbeni mogul Simon Cowell (63) iznenadio je obožavatelje izgledom svog lica u novom videu koji je objavljen na službenom Twitteru britanskog Supertalenta. Simon u videu poziva ljude da se prijave na audiciju za novu sezonu showa, no mnogi su samo gledali u njegovo lice. Još uvijek se nižu komentari o tome kako je pretjerao s botoksom ili estetskim operacijama. Neki pišu i da je neprepoznatljiv.

"Ne komentiram tuđe izglede, ali izgleda da se njemu lice topi", jedan je od komentara dok je drugi korisnik Twittera napisao: "Čini se da je netko zaboravio isključiti Snapchat filtere". 

"Bože sveti, jedva sam ga prepoznao", komentirao je jedan gledatelj. 

 

Simon se još u travnju pojavio na dodjeli nagrada ''Nickelodeon Kids Choice'', a mnogi su primijetili da izgleda drukčije. Kako su obožavatelji pisali na društvenim mrežama, Simonovo lice izgledalo je natečeno, pa su mnogi zbog toga bili uvjereni da je ponovno bio kod estetskog kirurga. 

Naime, Simon nije tajio da je ubrizgavao botoks u lice. Štoviše, otkrio je i da je to prestao činiti jer ga se sin preplašio. 

"Moj sin Eric postao je histeričan kad me vidio. Što je previše, previše je. Sad mi je lice potpuno čisto", kazao je tada Cowell.  Podsjetimo, jedan od najpoznatijih članova žirija u američkoj, ali i britanskoj verziji showa ''Supertalent'', nedavno je ponovno završio u bolnici. Ovaj put slomio je ruku, ali nije ozbiljnije ozlijeđen. Opet je pao s električnog bicikla, a nesreća se dogodila samo 18 mjeseci nakon njegova prvog pada s istog bicikla, no tada je ozljeda bila teža. Primljen je u bolnicu sa sumnjom na potres mozga i lom ruke nakon nesreće u zapadnom Londonu.

"Simon je sretan što je živ. Pedalirao je s uključenim električnim motorom kad su mu kotači iznenada proklizali nakon što je naletio na mokro mjesto. Pokliznuo se, preletio preko upravljača i pao nasred ceste", rekao je izvor za The Sun te je potvrdio da je glazbeni mogul dobro i da je već pušten kući. 

Inače, nakon prvog pada teško je ozlijedio leđa. Slomio ih je na šest mjesta, no srećom, sve se dogodilo jedan centimetar od moždine, što znači da je imao sreću jer je mogao biti paraliziran. "Bio je u velikim bolovima i u šoku. No, srećom, pao je ravno na leđa i izbjegao ozljedu leđne moždine", kazao je izvor blizak Cowellu te dodao da su mu u leđa ugradili metalnu šipku. Na operaciji je bio oko šest sati, no već za tri tjedna ponovno je bio na nogama. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:43 02.12.2022.

Što je tu čudno? Čovjek se propio pa mu je lice nateklo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije