Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aj mclean

Član Backstreet Boysa objavio da se razvodi nakon 12 godina braka: Već godinu dana živimo odvojeno

Back Street Boys održali koncert na Goodmorning America
Foto: Dennis Van Tine/Geisler-Fotopress
1/8
02.01.2024.
u 15:28

U rujnu su se on i njegova uskoro bivša supruga Rochelle DeAnna McLean razdvojili na neko vrijeme, no nadali su se da će ljubav uspjeti pobijediti njihove nesuglasice.

Nakon 12 godina braka razvodi se pjevač i plesač AJ McLean, član jednog od najpopularnijih boy bendova u povijesti, Backstreet Boysa.  U rujnu su se on i njegova uskoro bivša supruga Rochelle DeAnna McLean razdvojili na neko vrijeme, no nadali su se da će ljubav uspjeti pobijediti njihove nesuglasice. 

- Kao što znate, već godinu dana živimo odvojeno. Iako smo se nadali da ćemo se pomiriti, to se nije dogodilo, pa smo se odlučili službeno razvesti. Ovu odluku donijeli smo uz duboku ljubav i poštovanje - stoji u zajedničkoj objavi na društvenim mrežama. 

Foto: Profimedia

Rochelle i pjevač imaju zajedno dvije kćeri, Elliott i Lyric, a zbog njih su odlučili ostati u dobrim odnosima. 

VEZANI ČLANCI:

- Fokusirani smo na to da nastavimo sa svojim životima na najzdraviji mogući način. Najvažnija su nam naša djeca zbog te ostajemo prijatelji i zajedno ćemo ih odgajati - piše u objavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJ McLean (@aj_mclean)

 

AJ i Rochelle oženili su se u prosincu 2011. u Los Angelesu. Upoznali su se tri godine ranije kada je ona konobarila u jednom restoranu. 

U ožujku su opisali svoju odluku o tome da žive odvojeno. 

- Brak je težak, ali vrijedi.  Zajedno smo odlučili kratko živjeti odvojeno kako bi poradili na sebi i na našem braku u nadi da ćemo izgraditi bolju budućnost. Planiramo se ponovno spojiti i nastaviti njegovati našu ljubav i obitelj. Molimo za privatnost, razdvojenost je teška i bez komentara. 

VIDEO Stanković iznenadio pratitelje objavom: Dao sam mu oko 5.000 eura. Bio sam grub, ostavljao poruke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije