Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATENTAT

Štićenik Tupac Shakura upucan u klubu u LA-u, Chris Brown uspio pobjeći

Chris Brown
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
24.08.2014.
u 13:39

Suge Knight, osnivač izdavačke kuće Death Row Suge Knights, čiji je štićenik bio TupacShakur, koji je ubijen 1996. godine, navodno je u kritičnom stanju.

U noćnom klubu '10ak" u Los Angelesu gdje je Chris Brown bio domaćin, sinoć se dogodila pucnjava. Suge Knight, osnivač izdavačke kuće Death Row Suge Knights, čiji je štićenik bio Tupac Shakur, koji je ubijen 1996. godine, navodno je u kritičnom stanju, piše Daily Mail.

Ozlijeđene su još dvije osobe. Očevici kažu da je meta bio Chris Brown, koji je trenutno izdržava uvjetnu kaznu i navodno nije ozlijeđen.

>> Chris Brown stigao u Sarajevo na proslavu rođendana i izazvao histeriju među fanovima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije