Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA JUŽNOAFRIKANKA

Charlize Theron zvijezda ždrijeba za SP u nogometu 2010. godine

charlize theron
Pixsell
01.12.2009.
u 16:34

Hollywoodska ljepotica pomagat će u izvlačenju kuglica s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se iduće godine natjecati u Južnoafričkoj Republici.

Oskarovka Charlize Theron bit će asistentica na ždrijebu za Svjetsko nogometno prvenstvo koji će se održati u petak u 18 sati. Hollywoodska ljepotica pomagat će u izvlačenju kuglica s imenima 32 nogometne reprezentacije koje će se iduće godine natjecati u Južnoafričkoj Republici.

Charlize za ovaj zadatak nije izabrana slučajno – proslavljena glumica rođena je 7. kolovoza 1975. godine u južnoafričkom gradu Benoniju. Na ždrijebu u Capetownu društvo će joj praviti bivše i sadašnje nogometne zvijezde kao što su David Beckham, Michel Platini i Franz Beckenbauer.

S videozida će se svima okupljenima, ali i onima pred televizijskim ekranima, obratiti Nelson Mandela, nekadašnji predsjednik države i borac protiv apartheida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije