Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako bolno

Channing Tatum više cijeni svoj penis otkako ga je opekao

channing tatum
Pixsell
10.03.2011.
u 18:08

Na snimanju povijesne drame "The Eagle" asistent ga je slučajno zalio kipućom vodom po muškosti zbog čega 30-godišnji glumac danas više cijeni svoj penis.

Glumac Channing Tatum medijima je povjerio kako više cijeni svoj penis od nezgode na setu povijesne drame "The Eagle". Naime, tada ga je jedan od asistenata na snimanju slučajno zalio kipućom vodom po njegovoj muškosti.

– Sve je zacijelilo i opet sam u vrhunskoj formi. Mnogo više cijenim svoj penis otkako mi se dogodila ta nezgoda – izjavio je 30-godišnji glumac. Nedugo nakon što se opekao, s novinarima je podijelio i informaciju kako je fotografirao svoj opečeni penis, objašnjavajući da je to učinio zato što mu je mama još kao malom fotografirala sve ožiljke i modrice.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
dugi
20:15 10.03.2011.

Bravo VL. Mislim da ste dotaknuli dno. Jer kada pisete o k..u..r..c..u nekog trecerazrednog glumca ( a vi ga proglasili zvijezdom) onda vise ne mozete nize. Od kada austrijanac vodi ovo zutilo, nismo mogli bolje ni ocekivati, ali ovo.........nadmasili stee sami sebe. Jos jednom, cestitam:))))))

LI
liliZG
10:30 11.03.2011.

....a sliku će podijeliti s nama.....ili???????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije