Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj zabave ima hit

Četiri godine nisam okusio alkohol, a dotad sam popio dva bazena vina

Stavros
Foto: Promo
1/5
11.10.2016.
u 11:07

Jasmin Stavros ima novu pjesmu "Vino nek se toči", a predstavljajući pjesmu, otkrio je svoja iskustva s vinom.

Jasmin Stavros ima novu pjesmu "Vino nek se toči" koja i dalje opravdava njegovu titulu kralja domaće zabavne glazbe. Promovirajući novu pjesmu, Stavros je podijelio i svoja vinska iskustva i rekao kako je logično da baš on otpjeva vinsku himnu.

– Cijeli život sam pio isključivo vino i to više nego što itko može zamisliti. Popio sam do sada barem dva olimpijska bazena vina u svom životu. I onda sam shvatio da sam previše popio. Lupio sam sam sebi embargo na alkohol jer nisam bio umjeren, nisam imao mjeru jer mi je takav škorpionski karakter, ili pijem ili postim. Zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam moje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. Nema mi druge; nisam mogao kao svi fini ljudi nakon ribe popiti decilitar vina; ja bih strusio u sebe barem litru; i to za početak. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak –  iskren je bio Stavros

 

Obožavateljima, pogotovo mlađima, savjetuje da budu oprezni u konzumaciji vina i drugog alkohola. Priznao je da se nekada ''razvaljivao'' vinom, a sada to čini koncertima koji traju kao maraton.

– Ja više ne mogu piti, ali zato svima savjetujem da umjereno uživaju u vinu jer uz vino je život dobar, zabava bolja, a seks najbolji – poručuje raspoloženi Stavros. 
U atraktivnom videospotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksepilnih glumaca – Ecije Ivušić i Stivena Razmilića.   

Komentara 2

TT
tttinkyyy
08:59 12.10.2016.

samo kod nas bezveznjak bez sluha može postati nacionalna zvijezda...

SJ
Sve je uzalud
14:34 11.10.2016.

.................i opet ti nema spasa.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije