Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Čekaju li nas večeras još jedne zaruke?

Ljubav je na selu
Foto: RTL
30.10.2017.
u 16:27

Nakon susreta s Andrinom majkom, zaljubljeni Capitano vodi svoju zagorsku vilu Marinu na vožnju jahtom. Na romantičnoj plovidbi, Andre ubacuje Marini prsten u čašu, bez ikakve riječi…

Nakon burne večeri, parovi iz 'Ljubav je na selu', nastavili su druženje u prelijepoj Istri i voditeljici Marijani ispričali će kako se osjećaju.

S obzirom da su svi saznali da su Andre i Marina zajedno, Sonja i Marinin kandidat Zoran, zajedno su odlučili vidati rane. Sretne i neke manje sretne parove, posjetit će Marijana, zbog čega će nesretnom Danijelu opet poteći suze budući da će od svojih djevojaka dobiti opaku 'jezikovu juhu'.

Ljubav je na selu
1/17

Prava drama očekuje starijeg brata Baranjca koji je odlučio upoznati Nikolinine roditelje. Zvonko nije mogao ni sanjati da ga očekuje uistinu težak obračun s budućim puncem, no tko li će izvući deblji kraj?

Za to vrijeme pjesnik Zoran odlazi upoznati Marijinu majku i bez obzira na svoje dugogodišnje bavljenje riječima, u razgovoru izabire one najgore moguće!

Nakon susreta s Andrinom majkom, zaljubljeni Capitano vodi svoju zagorsku vilu Marinu na vožnju jahtom. Na romantičnoj plovidbi, Andre ubacuje Marini prsten u čašu, bez ikakve riječi… Je li to bilo premalo za najvažnije pitanje u životu, gledatelji će saznati večeras u 20 sati na RTL-u!

Komentara 3

PA
pavel1001
18:55 31.10.2017.

Culej ima 68 svinja,pobjegle mu ove dvije.

Avatar Papatest
Papatest
16:45 30.10.2017.

Biti će stoke sitnog zuba

ME
merym
07:18 31.10.2017.

Ima li uopće ta emisija gledalaca.Glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije