Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti suprug

Catherine se slomila jer nije znala pokazati svoje osjećaje

'Actress Catherine Zeta-Jones (L) and her husband actor Michael Douglas arrive at the National Board Of Review of Motion Pictures award gala in New York January 15, 2008.     REUTERS/Lucas Jackson (UN
'LUCAS JACKSON'
27.04.2011.
u 11:48

Michael Douglas progovorio je o manama svoje supruge Catherine Zeta-Jones zbog kojih je psihički oboljela.

Nakon što je u javnost dospjela informacija da se Catherine Zeta-Jones liječi od bipolarnog poremećaja, svi su za to okrivili stres koji je proživljavala dok joj se suprug borio s rakom. To je potvrdio i sam Douglas, ali je i otvoreno progovorio o manama svoje supruge za koje okrivljuje njene velške gene.

– Catherine je Velšanka, a oni su pomalo kruti ljudi, ne vole pokazati to što osjećaju i probleme samo trpaju u sebe.

Umjesto da se uhvatila u koštac s problemom, ona je utjehu potražila u alkoholu. Kad sam bio bolestan, nije bila u situaciji priznati koliko je deprimirana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije