Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi glazbenu karijeru

Carmen Electra objavila seksi spot!

carmen electra
Foto: Screenshot
20.06.2014.
u 16:25

Carmen Electra kao djevojčica htjela je biti rokerica, no spletom okolnosti postala je glumica i osvojila srca u Baywatchu...

Carmen Electra kao djevojčica htjela je biti rokerica, no spletom okolnosti postala je glumica i osvojila srca u Baywatchu. - Kad sam bila djevojčica, moj san bio je biti bubnjarka u ženskom rock bendu, ispričala je Carmen za Galore. Iako nikad nije dospjela u ženski rock bend, Carmen je uspjela pokrenuti svoju glazbenu karijeru.

Stoga je ovih dana objavila svoj singl, za koji kaže da je krenuo dance/electro smjerom. Singl se zove 'Werq' i upitne je kvalitete. Isto se ne može reći i za video, koji je izvrstan, većinski zahvaljujući seksi atributima lijepe Carmen.

>>Carmen Electra pokazala savršenu figuru u dugačkoj bijeloj haljini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije