Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

Carla Belovari koautorica novog singla Ivane Kindl "Utjeha"

kindl
Pixsell
08.10.2010.
u 15:15

- Porukom u novoj pjesmi pokušavamo probuditi nadu u čovjeku zarobljenom u strahu od budućnosti - kaže pjevačica koja je zajedno s Alenom Križajem i Carlom Belovari napisala stihove za svoj novi singl.

Novi singl Ivane Kindl s aktualnog albuma „Promjenjiva“ je pjesma „Utjeha“ koja će se u subotu 9. listopada premijerno moći čuti u eteru Otvorenog radija, u sklopu Domaće top liste singlova. Upečatljiva i emotivno obojena „Utjeha“ svoj je put pronašla i do radijskih postaja i u susjednim državama te će tako istoga dana premijerno zaživjeti u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

- Inspiraciju za ovu pjesmu pronašli smo u stvarnom životu, točnije u vremenima u kojima smo suočeni sa padom morala, vrijednosti i ljudskosti. U takvim trenucima čovjek je često usamljen, u strahu i potreban mu je netko tko će ga razumjeti i utješiti - naglašava Ivana Kindl, kojoj je ovo četvrti singl skinut s albuma „Promjenjiva“ kojeg su glazbeni kritičari proglasili jednim od najkvalitetnijih pop-rock albuma u ovoj godine.

- Porukom u novoj pjesmi pokušavamo probuditi nadu u čovjeku zarobljenom u strahu od budućnosti - pojašnjava pjevačica koja je zajedno s Alenom Križajem i Carlom Belovari napisala stihove za svoj novi singl, a glazbu je također skladala zajedno s Križajem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije