Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brižna žena

C. Zeta Jones skrivala depresiju od supruga Michaela Douglasa

michael
Pixsell
10.05.2011.
u 11:41

– Znate Catherine i Britance općenito – njih nikada ne vidite loše raspoložene, a i sigurno joj nije bilo lako reći da je u depresiji – govori Douglas.

Glumac Michael Douglas otkrio je da je njegova supruga Catherine Zeta Jones dugo od njega skrivala svoju borbu s depresijom.

– Znate Catherine i Britance općenito – njih nikada ne vidite loše raspoložene, a i sigurno joj nije bilo lako doći i reći: "Slušaj, ja sam u depresiji" – govori 66-godišnji Douglas. Glumac je rekao da njihova djeca, Dylan i Carys, ne znaju za majčinu bolest jer bi im to bio prevelik šok. Lijepa 41-godišnja holivudska glumica podvrgnula se liječenju od bipolarnog poremećaja drugog stupnja, a nakon izlaska iz psihijatrijske bolnice vratila se snimanju filma.

Douglas je istaknuo da mu je posljednja godina bila izuzetno teška. Osim što mu je otkriven rak grla, Michaelov najstariji sin Cameron završio je u zatvoru zbog problema s drogom, a bivša žena Diandra traži određen postotak od njegove zarade u filmu "Wall Street: Money never sleeps". Glumac se našalio da mu se to sudbina osvećuje za svu prethodnu sreću.

– Život je bio dugo bio i te kako dobar prema meni – rekao je Douglas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije