Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladnokrvno

Dvorana 'podivljala' zbog odgovora koji je glumac dao mladiću u publici

brian
Foto: Screenshot
11.07.2015.
u 18:13

Mladić iz Albuquerqueja, gdje se snimala serija "Breaking Bad", dobio je priliku postaviti pitanje Bryanu

Bryan Cranston opet je dokazao svoj "carski" status. Tijekom Comic-Cona u San Diegu imao je druženje s obožavateljima, koji su entuzijastično gledali u ikonu pop-kulture, što je Bryan postao maestralno odigravši glavnu ulogu u seriji "Breaking Bad".

Jedan od njih bio je posebno uzbuđen. Mladić iz Albuquerqueja, gdje se snimala serija "Breaking Bad", dobio je priliku postaviti pitanje Bryanu. Pitao ga je kako mu se svidjelo snimati u njegovu rodnom gradu i je li se zabavio.

Bryan je na to prilično hladnokrvno odgovorio mladiću: - Da, zabavio sam se, posjetio bih tvoju majku tu i tamo. Nakon što mu je odgovorio - bacio je mikrofon i nasmijao se, dok je oduševljena publika pljeskala karizmatičnom glumcu.

>>'Pohvatali' se Bryan Cranston i Julia Louis-Dreyfus, Sofia Vergara optužena za seksizam!

>>Zvijezda 'Breaking Bada' nastavlja rasturati!

Komentara 34

Avatar jebb
jebb
19:17 11.07.2015.

Pitanje od milijun dolara je, tko je ovdje veci imbecil? Ova "karizmaticna zvijezda" Bryan Cranston ili publika koja pljesce njegovim bljuvotinama?

MA
Majur
19:30 11.07.2015.

Tsssss,strašno smješno.....valjda se i mladić u publici smijao jer ipak je to veliki glumac rekao...za takve štoseve se dobija šaka u glavu.

FI
Fijaker13
18:47 11.07.2015.

Odlican glumac ali ovo bas nije bilo unutar granica jednog gospodina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije