Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spretan

Bruce Willis: Kćeri zamijenim pelene za sedam sekundi

bruce willis portal
14.02.2013.
u 11:52

Glumac kaže da više ne prihvaća sve uloge koje mu se ponude jer su mu kćeri prioritet

Glumac Bruce Willis iskusan je tata pogotovo kada je u pitanju mijenjanje pelena, taj posao obavlja jako vješto i brzo.

– Kćeri Mabel, kojoj je deset mjeseci, pelene zamijenim u manje od deset sekundi, rekord mi je sedam sekundi – pohvalio se glumac novinarima. Bruce iz braka s Demi Morre ima kćeri Rumer (24), Scout (21) i Tallulah (19) te priznaje da ga veseli što je dobio još jednu kćer jer sada u potpunosti uživa u ulozi tate s obzirom na to da više nije toliko posvećen poslu kao prije.

– Gluma mi nije prioritet, sada se želim posvetiti svojoj djeci, uživati s njima i prihvaćati samo uloge koje mi se jako sviđaju – kaže glumac.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
loza
17:12 14.02.2013.

pa kćer mu izgleda prevelika za pelene..??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije