Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muči ga samoprijezir

Bruce Springsteen već trideset godina bori se s depresijom

bruce
Pixsell
26.07.2012.
u 21:00

Prisjetio se i očeve borbe s depresijom. Patio je od bipolarnog poremećaja i često je odbijao uzeti lijekove. – Moj otac bio je vrlo neverbalna osoba. S njime niste mogli voditi razgovor. Borbe mojih roditelja glavna su opsesija moga života

Čovjek čiji koncerti pršte enormnom količinom pozitivne energije već se tri desetljeća bori s depresijom. Bruce Springsteen priznao je da već trideset godina posjećuje psihijatra koji mu pomaže da se lakši nosi s kroničnom psihičkom bolešću.

Rock-titan iznenadio je izjavom da su njegovi nadaleko poznati višesatni energični nastupi potaknuti \"čistim strahom i samoprijezirom i mržnjom prema samome sebi\".

– Ne smijemo zanemariti moć samoprijezira. Ne poznajem nijednog umjetnika kojega to ne pokreće. Razmišljam ovako: ne sviđa mi se ništa što vidim, ne volim ništa što radim, ali moram se promijeniti – rekao je 62-godišnji Springsteen za The New Yorker.

Prisjetio se i očeve borbe s depresijom. Patio je od bipolarnog poremećaja i često je odbijao uzeti lijekove.

– Moj otac bio je vrlo neverbalna osoba. S njime niste mogli voditi razgovor. Borbe mojih roditelja glavna su opsesija moga života. To će me uvijek proždirati. Moj je život krenuo potpuno drugačijim smjerom, ali smatram ga anomalijom. Rane uvijek ostaju, a ja sam ih pretvorio u neku svrhu – otvorio je dušu The Boss.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije