Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završena transformacija u Caitlyn

Bruce Jenner u tijelu žene obara rekorde popularnosti, na Twitteru nadmašio čak i Obamu

caitlyn jenner
Foto: Vanity Fair
1/7
02.06.2015.
u 07:51

Svoj novi izgled, ali i ime Bruce je predstavio je u časopisu Vanity Fair

TV zvijezda i bivši olimpijac Bruce Jenner konačno je u potpunosti dovršio svoju transformaciju spola. Prvi put kao žena Bruce je osvanuo na naslovnici prestižnog časopisa Vanity Fair. - Zovite me Caitlyn - poručio je član reality obitelji Kardashian-Jenner. 

Svoje prvo snimanje nakon promjene spola Caitlyn je odradila pred slavnom fotografkinjom Annie Liebowitz u svom domu u Malibuu. Osim fotografija, u časopisu je osvanula i priča u kojoj Caitlyn prvi put iskreno progovara o ovoj velikoj promjeni.

- Bruce je uvijek morao govoriti laž i živio je u toj laži. Svakodnevno je imao tajnu, od jutra do mraka. Caitlyn nema niti jedne tajne. Kad izađe naslovnica, ja sam slobodna - otkrila je Caitlyn novinaru Buzzu Bissingeru koji je pratio njezinu transformaciju.

Novopečena žena priznala je da je ponosna na svoje postignuće.
 - Da sam ležala na samrtnoj postelji i razmišljala kako ću ovu tajnu odnijeti u grob, znala bih da sam protratila cijeli život - zaključila je 65-godišnjakinja. 

Odmah nakon što su u javnosti osvanule fotografije najpraćenije medijske transformacije spola, Caitlyn se pridružila društvenim mrežama. 

- Tako sam sretna jer nakon tako duge borbe živim svoj pravi život. Dobrodošli u Caitlynin svijet. Ne mogu dočekati da me upoznate - napisala je na svom Twitter-profilu koji je u samo pola dana prikupio više od milijun i osamsto tisuća pratitelja. U prva četiri sata profil je prikupio milijun sljedbenika čime je profil Caitlyn Jenner oborio dosadašnji rekord koji je držao predsjednik Barack Obama.On je četiri sata i 54 minute nakon što se pridružio Twitteru prikupio milijun pratitelja, dok je Catilyn za to trebalo samo četiri sata i tri minute.

>>Bruce Jenner otišao na Tajland i operacijom promijenio spol?

>>Kris Jenner i službeno predala papire za razvod od Brucea!

Komentara 4

IM
Immanuell
11:25 02.06.2015.

Kakvih li sve nakaradnosti ima u toj obitelji..... Jenner mi je bio degutantan i u muškom izdanju, a sad..... Strava, horor. On bi točno mogao biti predložak glavnog lika nekog horor filma, samo da mu daju nož u ruke i neka njime maše okolo..... Koji Petak 13.......

LI
liliZG
09:18 02.06.2015.

to je od svih onih hormona kojima su ga filali dok je bio sportaš.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:38 02.06.2015.

Sexy zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije