Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video tamburaša

Brodski Evergreen snimio pjesmu i spot „Od šanka do šanka“

Evergreen
Foto: PR FOTO
1/10
22.07.2015.
u 13:03

Brodski tamburaši svirali su u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj, a zvuci njihovih tambura čuli su se u većini zemlja Europe

Tamburaški sastav  Evergreen iz Slavonskog Broda djeluje  sedam godina u nepromijenjenom sastavu, a odnedavno imaju i ženski vokal. Novost je da su snimili pjesmu  simptomatičnog naziva „Od šanka do šanka“ usmjerenu prvenstveno prema mladoj publici, a autori su joj Krešimir Jukić i Ivica Murat.

Svirali su u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj, a zvuci njihovih tambura čuli su se u većini zemlja Europe. Osim tamburaške postave, koja im je primarna, ističu se i sa električnim gitarama i bubnjevima, a sve u kompletu izgleda vrlo atraktivno i primamljivo jer se tijekom nastupa može vidjeti  i čuti čak dvadesetak instrumenata!

Prije nekoliko mjeseci u Evergreen dolazi ugodno osvježenje, naime mlada Brođanka Gabrijela u samo nekoliko proba je prihvatila vrlo odgovornu ulogu koja joj je dodijeljena. U konačnici Evergreen izgleda ovako Marko, Bobo, Zvonimir, Vjeko, Antonijo, Tomislav, Stjepan i Gabrijela.

Spot je snimljen u slavonskobrodskoj videoteci Valinor, a ovi mladi tamburaši uskoro će na radio i tv postajama predstaviti svoj novi uradak za kojega vjeruju da će naći put do ljubitelja modernijeg zvuka tamburaške glazbe.

>>Natječaj za nove pjesme za Zlatni glas zlatne doline 2015.

Komentara 1

KI
kiklop5
16:33 22.07.2015.

Kakva lakrdija od teksta,pjesme i spota pa bolje bi djeca to snimila.katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije