Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz želudac do srca

Britney Spears i will.i.am dogovorili maraton ručkova

Britney Spears
Freeman
02.05.2013.
u 14:47

Serija poslovnih razgovora u restoranima dogovorena je jer je producent prije obavljenog posla želio otkriti što Britney stvarno misli

Novi album Britney Spears bit će očito snažno inspiriran ručkovima. Štoviše serijom ručkova na kojima se pjevačica u posljednje vrijeme gostila s will.i.amom. Bio je to uvjet koji je pred Britney postavio član Black Eyed Peasa: \"Radit ćemo skupa, ali samo ako ćemo se prvo dobro najesti!\"

To nije prvi put da  will.i.am surađuje s Britney Spears. Prošle godine ona mu je pjevala na planetarnom hitu \"Scream & Shout\", a on joj je napisao i producirao pjesmu \"Big Fat Bass\".

- Britney se jako sviđa moj... pristup - rekao je will.i.am novinaru Rolling Stonea. Pruducentu se ne žuri pa svaki novi poslovni korak prvo želi raspraviti za stolom.

- Rekao sam: OK, dečki, Britney i ja moramo ručati skupa četiri puta mjesečno tri mjeseca za redom prije nego što uopće uđem u studio s njom. Mi moramo razgovararti. Moramo otkriti stvari koje je uzbuđuju. Moram znati što je može povrijediti. Mora mi reći što je brine, što se događa s njenom majkom... Ne može se o takvim stvarima razgovarati na plesnom podiju. Uostalom, svi znaju kako izgleda Britney na bini. Sad bi bilo lijepo znati što se krije u njenom srcu - razglaba svoju poslovnu strategiju will.i.am.

Nakon desetak zajedničkih ručkova odrađen i je i prvi posao, a producent je oduševljen urađenim. Kaže da neće producirati svaku pjesmu na albumu, ali će nadgledati proces. Britney će zato potražiti i pomoć producenata kao što su Diplo, Danja i Hit-Boy. U najmanje jednoj od pjesama pojavit će se i reper Wiz Khalifa.

Bit će to osmi album Britney Spears. Njen prošli uradak \"Femme Fatale\" uspeo se do do prvog mjesta Billboardove ljestvice i dosegao platinastu tiražu. Novi singl \"Ooh La La\" pjevačica bi trebala objaviti početkom ljeta. Riječ je o pjesmi iz filma \"Štrumpfovi 2\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije