Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kviz

Briljantna igra Dražena iz Šibenika! Netočno odgovorio na jedno pitanje, a kući odnio pet tisuća eura

Foto: Nova TV
1/7
18.03.2024.
u 19:00

U novoj ovotjednoj epizodi kviza Joker nastupio je Dražen Budiša te kući odnio pet tisuća eura.

Nastavnik stručnih predmeta u Tehničkoj školi u Šibeniku, Dražan Budiša, prije nego li je odustao na posljednjem pitanju, samo je na jedno odgovorio netočno. Međutim, potrošio je sve jokere i prijetila mu je opasnost da u slučaju netočnog odgovora na posljednjem pitanju padne na 1.000 eura. Stoga, kada je vidio pitanje, odmah je odlučio: „Neću odgovoriti na ovo pitanje.“

Pitanje zbog kojeg je kući otišao s 5.000 umjesto 15.000 eura bilo je: Tko je od navedenih član benda Biohazard? A) Cliff Burthon B) Bobby Hambel C) Marko Scott Travis D) Steve Harris. Da je na njega odgovarao, ponudio bi odgovor A) , dok se točan odgovor krio iza B) Bobby Hambel. Prvi joker koristio je na četvrtom pitanju: Ako želite preplivati od istoka Australije do Novog Zelanda, koje more morate preplivati? A) Zlatno more B) Tasmanovo more C) Australsko more D) Cookovo more Dvoumio se između odgovora B i D odgovora, a kad mu je ostao B, znao je da je to točan odgovor.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

 

Najviše mu je glavobolje zadalo pitanje o Bibliji: Prema Bibliji, koliko je godina imao Noa u trenutku potopa? A) 600 B) 666 C) 888 D) 900 Pozvao je brata Vladimira u pomoć, ali kad mu brat nije mogao sa sigurnošću ponuditi točan odgovor, Dražan je iskoristio sve preostale jokere, pa je ostao točan odgovor A) 600 Novu epizodu kviza ''Joker'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

 

VIDEO: Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije