Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkazani koncerti

Brian iz Backstreet Boysa zarazio se svinjskom gripom

backstreetboys
AFP
06.10.2009.
u 19:09

Na liječničkom pregledu bili su i ostali dečki iz grupe, Nick Carter, Howie Dorough i AJ McLean, no kod njih nema simptoma zaraze. Dečki su 27. studenoga trebali održati koncert u zagrebačkoj Areni.

Na veliko razočaranje obožavatelja koji su jedva dočekali povratničku turneju boy banda Backstreet Boys, neki koncerti bit će otkazani. Razlog je svinjska gripa koja je pokosila Briana Littrella.

Glasnogovornik grupe u ponedjeljak je priopćio da je Brian zaražen virusom H1N1. Na liječničkom pregledu bili su i ostali dečki iz grupe, Nick Carter, Howie Dorough i AJ McLean, no kod njih nema simptoma zaraze. Dečki su 27. studenoga trebali održati koncert u zagrebačkoj Areni.

Njihov glasnogovornik rekao je da će ovih dana objaviti u kojim će sve gradovima koncerti biti otkazani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije