Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon provokacije

Branko Đurić na Facebooku podijelio video i prisjetio se kako je udario voditelja jedne emisije: 'Bravo Smithe'

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
28.03.2022.
u 17:58

Đurić je na Facebooku objavio snimku iz emisije 'Tistega lepega popodneva' u kojoj je gostovao jednom prilikom i u kojoj je ošamario voditelja, Lade Bizovčara. Naime, voditelj ga je pokušao isprovocirati, te je implicirao da Branko ima nešto protiv Slovenaca.

Glumac Branko Đurić (59) na društvenim je mrežama objavio video te se prisjetio jednog incidenta koji ga je podsjetio na ovogodišnju dodjelu Oscara, ponajviše na napad glumca Willa Smitha na komičara Willa Smitha. 
Đurić je na Facebooku objavio snimku iz emisije 'Tistega lepega popodneva' u kojoj je gostovao jednom prilikom i u kojoj je ošamario voditelja, Lade Bizovčara. Naime, voditelj ga je pokušao isprovocirati, te je implicirao da Branko ima nešto protiv Slovenaca. 

U videu je vidljivo kako se glumac nije previše obazirao na provokacije voditelja, no reagirao je kada mu se on unio u lice. Branko je tada ustao i ošamario ga, a Lada se srušio na pod. Voditelj je počeo vikati kako će tužiti glumca, a publika je Đurića nagradila pljeskom. 

 

"Ih, kad sam ja šamar'o po emisijama. Drugo vrijeme bilo. Bravo Smithe, ovaj tvoj je stvarno zaslužio" napisao je glumac, između ostalog, poznat i po ulozi u seriji 'Top lista nadrealista'.

Đuro nam je nedavno otkrio, što misli, zašto je serija po nekim temama aktualna i danas nakon gotovo 40 godina. 
- Bili smo mladi, kritično smo promatrali svijet oko sebe, ljudi su to prepoznali, a izgleda da to još uvijek traje. Vrijeme se promijenilo, i ljudi, i sve, ali taj je mehanizam, izgleda, isti i danas. Humor je zato primjenljiv - zaključio je. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije