Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preveliki ego

Bradley Cooper ne želi vezu s Jen jer bi se osjećao manje vrijednim

jennifer
Pixsell
21.04.2011.
u 16:09

– Bradley voli Jennifer kao prijateljicu, ali nikada ne bi mogao biti njezin dečko jer zna da bi ga onda svi zvali gospodin Aniston – tvrdi prijatelj.

Jennifer Aniston i Bradley Cooper nedavno su počeli mnogo vremena provoditi zajedno, a javnost je odmah posumnjala da u ljubavnoj vezi. Međutim, izvor blizak glumcima izjavio je da nema govora ni o kakvoj romansi i kako Jen i Bradley samo planiraju buduće zajedničke projekte.

Copper se, dodaje izvor, nikada ne bi ni upustio u vezu s Aniston jer bi to bilo “ponižavajuće” za njegov ego.

– Bradley voli Jennifer kao prijateljicu, ali nikad ne bi mogao biti njezin dečko jer zna da bi ga onda svi zvali gospodin Aniston – tvrdi prijatelj.

Ovo nije prvi put da su mediji povezali Jen i Bradleyja. O njihovoj navodnoj romansi šuškalo se i 2009. godine, nedugo prije nego je Bradley ušao u vezu s Renee Zellweger.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije