Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašni suprug

Brad Pitt vara Angelinu Jolie s kolegicom sa seta

Brad Pitt, Angelina Jolie
Foto: Pixsell
1/3
07.10.2010.
u 16:45

Naime, časopis Star je rekao, a ekipa sa seta filma "Moneyball" navodno to i potvrdila, Brad i Kathryn nisu samo prijatelji.

Mnogi muškarci uhvatit će se za glavu zbog vijesti da Brad Pitt vara Angelinu Jolie, ženu za kojom uzdiše pola planete. Ali tvrdi časopis Star, plavooki Brad to zaista čini. I to s glumicom Kathryn Morris, poznatom detektivkom iz serije "Zaboravljeni slučaj".

Naime, časopis je rekao, a ekipa sa seta filma "Moneyball" navodno to i potvrdila, Brad i Kathryn nisu samo prijatelji. Da njihova privlačnost ne ostaje samo na platonskom gleduckanju tvrde, jasno je kao dan jer dvoje "ljubavnika" strasti ne pokušavaju prikriti - šuškaju, šapću i uzdišu jedno za drugim.

No to nije ništa čudno jer Brad je već imao afere na setu. Svoju suprugu Jennifer Aniston ostavio je zbog Angeline Jolie, na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith".

Komentara 2

DR
dreamteam
14:36 08.10.2010.

Uzdisu samo oni koji je nisu imali u krevetu.Oni koji jesu ne zele da se vrate.

IR
Istria Republica
15:57 08.10.2010.

Angelina je innamorata u zeljka komsica Brad nije vise suo tipo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije