Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor je pao!

Brad Pitt pristao je da djeca žive s Angelinom Jolie

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
08.11.2016.
u 19:32

Par je navodno prije tjedan dana postigao dogovor i glumac je pristao i dalje s djecom posjećivati terapeuta

Angelina Jolie i Brad Pitt prije tjedan dana postigli su dogovor oko skrbništva nad djecom, javlja People i drugi svjetski mediji te prenose priopćenje odvjetnika Angeline Jolie. – Dogovor je postignut još prije tjedan dana. Djeca ostaju s majkom, a s ocem će i dalje moći posjećivati terapeuta. Ova odluka donesena je u interesu djece – piše u priopćenju. 

Brad je htio da se skrbništvo nad njihovo šestero djece podijeli, ali Angelina je očito bila dovoljno uporna i angažirala je moćnu vojsku odvjetnika koji su uspjeli dogovoriti takav aranžman. Angelinin glasnogovornik još je dodao: – Vjerujemo da su sve strane posvećene zacjeljivanju obitelji i molimo vas za razumijevanje tijekom ovih teških vremena. Dok Angelinin odvjetnik i glasnogovornik tvrde da je ovo konačna odluka para koji je u rujnu objavio da se razvodi, prijatelji Brada Pitta uvjereni su kako on neće pristati na takav dogovor i da je ovo zasigurno samo privremeno rješenje i dio taktike kojom želi postići svoj cilj – podjelu skrbništva. Brakorazvodna parnica se nastavlja.

>>Brad Pitt i Angelina Jolie kreću u dugu sudsku bitku! Glumac se konačno predomislio...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije