Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNI KRAH

Bračni krah Anđe Marić: Istina je, razvodim se

anđa marić
marko prpić/pixsell
08.03.2010.
u 18:16

Pjevačica i nova članica žirija showa "Hrvatska traži zvijezdu" priznala je kako su se ona i suprug Primož Dolničar nakon neriješivih bračnih trzavica odlučili na razvod.

Kad je Anđa Marić u pitanju, iznenađenja nikad dosta! Iako se brak svestrane pjevačice sa Slovencem Primožem Dolničarom činio najsigurnijim od svega u njezinu životu, izgleda da sedmogodišnja ljubavna priča dvoje osobenjaka ipak nije bila savršena i da joj je prije tri mjeseca došao kraj.

 – Istina je, rastajem se. Pokušali smo, ali jednostavno nije išlo. Unatoč rastavi, neću mijenjati mjesto stanovanja, ostat ću sa sinom živjeti u Ljubljani – kratko nam je rekla Anđa koja je već u studenome prošle godine svojim izjavama dala naslutiti buru u svom bračnom životu.

 – Svatko u našem braku radi ono što voli, imamo različite prijatelje i uvijek jedno drugom kažemo sve u lice. Pa mi se svađamo svakog dana, oboje smo jako vatreni, stalno izluđujemo jedno drugo – priznala nam je tad nova članica žirija “Hrvatska traži zvijezdu”. 

Komentara 12

Avatar Robinzon
Robinzon
15:50 10.03.2010.

Razvodi ove vrste ljudi nikoga ne začuđuju.To su brakovi iz interesa i erotike, pa kada se ta erotika potroši, a ljubavi nije ni bilo, svatko na svoju stranu.Djeca nisu bitna, jer u ljubavi nisu ni začeta.Djeca su kolateralne žrtve seksualnog čina.

Avatar Uzorak
Uzorak
20:55 08.03.2010.

E Anđo, Anđo..previše prijatelja nije dobro za obitelj...ajd sretno...Ma ko da si !

RA
radant
08:26 09.03.2010.

ma baš te briga samo se ti razvodi uvijek ćeš imati prostora na tzv. hrvatskoj televiziji jer tamo nalaze utočište svi takovi , a nije ni bitno što nitko nezna ko je ona i što je ona ali ima mjesta na tzv. hrt-u

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije