Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često sam kreira haljine

Božo Vrećo odlučio se za ovu zanimljivu kreaciju za svoj koncert u Dubrovniku

Božo Vrećo održao koncert u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
12.08.2022.
u 14:52

Osim što je njegov svaki koncert pravi glazbeni užitak Božo svaki put publici priredi i modni užitak svojim kreacijama u kojima se pojavi na pozornici.

Bio si čaroban! Hvala ti! Slažem se, zaista je bilo prekrasno, samo su neki od komentara koje je publika ispisala na Instagram profilu Bože Vreće nakon veličanstvenog koncerta koji je održao u Dubrovniku. - Kao i uvijek hvala voljeni D U B R O V N I K! Bilo je PREKRASNO! - poručio je Božo svojoj vjernoj publici. Božo je još jednom ostavio srce na pozornici i priuštio je publici emotivnu i čarobnu glazbenu večer.

- Na koncertima možete očekivati katarzu emocija, dozu inovativnosti i improvizacije, koju glazba mora i može donijeti ako je živite, jer glazba se proživljava i duša tada pjeva svaki stih. U različitim aranžmanima i s različitim vrsnim glazbenicima, koje sam pomno birao srcem da budu moj tim, sigurno je da ćemo otvoriti srca drugih i osloboditi sevdah i balkansku glazbu općenito da prodiše i bez ograničenosti i bilo kakvih stega, da pokaže i kaže koliko je ljubav zapravo demijurško božansko u nama. Možete očekivati iskrenost, ljubav, talent, umjetnost i posvećenost. To je pet stavki koje vas čine umjetnikom i bez kojih ni nema čarolije na sceni - rekao nam je Bože nedavno u intervju kada je najavljivao svoju ljetnu turneju duž naše obale. 

Osim što je njegov svaki koncert pravi glazbeni užitak Božo svaki put publici priredi i modni užitak svojim kreacijama u kojima se pojavi na pozornici. Ovaj put to je bila duga crvena haljina s otvorenim leđima koja je otkrivala zanimljive tetovaže na Božinom tijelu. Modnom dijelu nastupa posvećuje veliku pažnju i većinu kreacija koje nosi Božo sam dizajnira. 

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar R2D2
R2D2
15:12 12.08.2022.

Koji kuršlus u njegovoj glavi.....

DU
Deleted user
15:32 12.08.2022.

Zašto me ne bi iznenadilo da se pojavi naslov uskoro: "Božo Vrećo obolio od majmunskib boginja"?

NE
Nenad54321
16:46 12.08.2022.

Kratko i jasno: užasno.., neznam ko to može slušat i gledat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije