Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava

Božidar i Sanda Alić krstili su tromjesečnog sina

božidar alić
Foto: marko lukunić/pixsell
1/3
07.10.2010.
u 12:38

Tridesetak gostiju i kum Mladen Čutura poslije ceremonije otišli su u LR i nastavili slaviti. Glumac Božidar Alić novinarima je rekao da mu je to bio najsretniji dan u životu.

Božidar Alić i njegova supruga Sanda u kapelici franjevačkog samostana na Kaptolu krstili su svojega prvog sina. U istoj crkvi vjenčali su se u travnju 2007. Na krštenju je 55-godišnji glumac pustio nekoliko suza radosnica dok ga je promatrao tromjesečni Ratimir Maria, piše tjednik Gloria.

Tridesetak gostiju i kum Mladen Čutura poslije ceremonije otišli su u LR i nastavili slaviti. Glumac Božidar Alić novinarima je rekao da mu je to bio najsretniji dan u životu. Da je doista ispunjen i blista, glumac je pokazao i vitkom linijom koju je istesao proteklih mjeseci.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
PERRO
14:49 07.10.2010.

Puno zdravlja i ljubavi malenom i roditeljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije