Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi reprezentativac

Borna Sosa u sretnoj je vezi, no o svojoj odabranici rijetko govori: 'Funkcioniramo super'

GER, Testspiel, VfB Stuttgart vs FC Valencia
Foto: EXPA/ Eibner/ Wolfgang Frank
1/10
23.11.2022.
u 10:00

O svojoj odabranici, Borna Sosa je jednom prilikom otkrio samo nekoliko detalja. Kazao je da živi u Zagrebu, no rodom je iz Dubrovnika. Zajedno su gotovo dvije godine, a Bornina djevojka je od njega starija četiri godine.

Naš nogometni reprezentativac i nogometaš njemačkog Stuttgarta Borna Sosa (25) jednom je prilikom kazao da je odlazak na Svjetsko prvenstvo za njega ispunjenje sna te da ima dobar osjećaj za reprezentaciju na ovom prvenstvu. Sosa je istaknuo da je najbliskiji s Andrejem Kramarićem, jer žive blizu, kao i da su njihove odabranice prijateljice. Prvi je to bio puta da je mladi reprezentativac govorio o svojoj djevojci.

Naime, mladi reprezentativac čija vrijednost na Transfermarktu iznosi 20 milijuna eura, tada je otkrio da je sretno zaljubljen te da je njegova djevojka arhitektica. No, istaknuo je i da javno ne želi otkriti njeno ime. Iz istog razloga, par nema niti zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. O svojoj odabranici, Borna je tom prilikom otkrio samo nekoliko detalja. Kazao je da živi u Zagrebu, no rodom je iz Dubrovnika. Zajedno su gotovo dvije godine, a Bornina djevojka je od njega starija četiri godine.

- Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli – rekao je jednom prilikom. Tada je otkrio i da vjeruje intuiciji te da mu je ona puno pomogla, a otkrio je i da mu je najgora osobina ljubomora. Borna je jednom prilikom otkrio i da je romantična duša te da zaplače na filmove i serije.

Što se obitelji tiče, Sosa je odrastao u Zagrebu, a poveznica s Njemačkom mu je mama koje je rođena u Berlinu, pa je zbog toga često putovao tamo kao dijete.

Borna ima i četiri godine stariju sestru, a njih dvoje imaju jako dobar odnos.

Sosa je veliki ljubitelj glazbe, što kaže da je naslijedio od tate. Voli slušati Red Hot Chili Peppers, Coldplaya, Queen,  The Rolling Sones, Guns N’ Roses i Pink Floyd. Od domaćih pak na njegovoj playlisti nađu se Prljavo kazalište, Opća opasnost, Oliver i Zabranjeno pušenje, a glazba mu svira od 0 do 24.

VIDEO Jelena Rozga predstavila novi album 'Minut srca mog'

Komentara 1

ZI
zinegoid
11:19 23.11.2022.

tko ovog panja gura u reprenzetaciju.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije