Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM PRIČA: PRIME TIME

Borna Sor i Domagoj Zovak: Jesu li Hrvati spremni na humor koji se sprda s braniteljima? To bi bilo oslobođenje!

28.09.2021.
u 21:08

Njihovih prvih 10 godina djelovanja, tijekom kojih su od duhovitih klinaca postali brend, ali i predmet znanstvenih istraživanja mladih hrvatskih diplomanata, više je nego dobar povod za intervju s popularnim, rado gledanim i citiranim dvojcem.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:20 28.09.2021.

Druga stvar je pitanje dali se mora bas sa svime sprdati? Ima li netko neku korist od toga da se sprda sa ljudima koji su dali mladi svoj zivot i svoje zdravlje za nas. Kakva bi ta sprdnja bila je vec sada jasno. Ponizavajuca za nase branitelje, izjednjicavanje agresora i branitelja, ruganje i politicki agitprop kakav je vec poznat od strane ljevice. Ne znam zemlju u kojoj se sprda svojim junacima i braniteljima ali vidim da bi netkome bilo drago da mi pokazemo kako bas mi ne znamo ni za jednu svetinju. Jer u svemu kaskamo za civiliziranim svijetom zasto da ne budemo u sprdnji naspram nasima prvi i jedini na svijetu. Bas progresivno. 🤦‍♂️

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:14 28.09.2021.

Pa moze li prvo redoslijedom. Jesmo li spremni za humor koji se sprda sa crvenima?

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
13:07 29.09.2021.

"Probajte se sprdati lošim, do gadljivosti požutjelim medijima pa nitko neće doći baš daleko u tom sprdnjom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?