Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
party u galleryju

Boris Mirković znojio se dok mu je Playboyeva zečica plesala u krilu

striptiz (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/13
19.05.2011.
u 17:39

Dok su Zuhra i Boris uživali i znojili se ne skidajući oči sa seksepilne brinete, Rene je bio suzdržan i samo je sa smiješkom promatrao kako se njegovi prijatelji zabavljaju

Gostovanje ruske starlete Olge Rodionove, koja krasi naslovnicu svibanjskog broja hrvatskog izdanja magazina Playboy, u klubu Gallery na Jarunu nisu propustili  Boris Mirković, Zlatan Zuhrić Zuhra i Rene Bitorajac. No, više od plavokose Ruskinje, trojicu glumaca i komičara zainteresirala je smeđokosa Playboyeva zečica koja im je plesala u krilu i ljubila ih.

Dok su Zuhra i Boris uživali i znojili se ne skidajući oči sa seksepilne brinete, Rene je bio suzdržan i samo je sa smiješkom promatrao kako se njegovi prijatelji zabavljaju.

Gošća iz Rusije na Playboyevom se partyju zabavljala sa Stefanom Lupinom koji je cijelo vrijeme fotografirao Olgu, inače suprugu moskovskog tajkuna Sergeja Rodionova.

Komentara 11

Avatar billybull
billybull
23:34 19.05.2011.

tko se znojio? tko se suzdrzano smjeskao? dok je tko radio kaj got kome(?) u krilu? pa zar nije vise smijesno da u nedostatku stvarnog jet set-a u hrvatskoj od totalnih anonimusa bez talenta ili \"pozadine\" pokusavamo napraviti zvijezde? ...kao od kceri dine dvornika (zaboravil sam ime), sadasnje supruge radeljaka, sinova obrtnika (mislim da se zove gotovcev, gotovac ili sl) itd?

Avatar Svećenik
Svećenik
07:33 20.05.2011.

Jako lijepa galerija, sa zapuštenim anonimusima kojima cure jašu na koljenima. Najuzbudljivija mi je slika na kojoji ona debela baba drži \"umjetnicu\" za muf. Moje mišljenje da bi ih sve prvo trebalo dobro oprat i presvuč u čistu robu. AA drugo pitanje, čime se ti ljudi bave?

MI
Milkica
22:55 19.05.2011.

Zabava je genijalna. Ne znam što je bolje, jel to što ona mora lizati nekakve debele alkoholičare (hiht - Zuhra) ili to što ovi daju da po njima plaze žene o kojima ne znaju ništa (ni jesu li čiste, ni jesu li zdrave...). Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije