Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva eliminacija

Boris Mirković i Maja Blagdan prvi su napustili show

zvijezde pjevaju
HTV
14.01.2012.
u 22:27

Uvjerljivo najbolji u drugoj emisiji specijalnog izdanja showa \'Zvijezde pjevaju\' bili su Ivana Kindl i Goran Navojec koji su publiku i žiri oduševili pjesmom \'When the saints go marching in\'.

Iako je žiri bio oduševljen njihovom izvedbom pjesme 'This lady is a tramp' Boris Mirković i Maja Blagdan prvi napustili show 'Zvijezde pjevaju'. Osvojili su 31 bod, no gledatelje očito nisu osvojili.

Najveći broj bodova sinoć su dobili Goran Navojec i Ivana Kindl ugodno iznenadivši svojom izvedbom pjesme 'When the saints go marching in'. Žiri je imao samo riječi hvale za njihov nastup i nagradio ih sa 35 bodova. Jednako dobri bili su Nikša Kušelj i Ivana Husar Mlinac koji su pjesmu 'Venus' benda Shocking Blue otpjevali toliko vatreno i energično da je Martina Tomčić ostala bez riječi. Zasjeli su na drugom mjestu sa osvojenih 32 boda.

Iako je Marija Borić pjesmu 'Rolling in the deep' s Giulianom otpjevala bez greške žiri im je zamjerio nedostatak kemije u njihovoj izvedbi.

Na zadnjem mjestu sinoć su bili Tamara Loos i Alen Nižetić. Pjevali su pjesmu 'Rehab' od Amy Winehouse i osvojili 25 bodova.

Komentara 4

Avatar Piruška
Piruška
10:09 15.01.2012.

Jad i bijeda hrvatske estrade ! Treba zabraniti tu vrstu emisija !

AR
ana.rimbaud
11:05 15.01.2012.

Bilo bi vrijeme da HTV napokon izmisli vlastiti zabavno-glazbeni show, a ne da kupuje prava na tuđe.

OB
-obrisani-
13:06 15.01.2012.

danas od glazbe ne moze zivjet niko na svijetu ako ide samo na prodaju ploca, osim naravno amerikanaca, mi smo malen narod, mala drzava sa mali broj dobrih pjevaca a i da imamo najboljeg pjevaca na svijetu ni taj nebi mogao kod nas zivjet od muzike, jer ljudi nemaju lovu ni za hranu a kamo li za kupovanje cd, tv opet nije sposobna napravit nista nova, ovo sranje od rtl i drugin nije nista vec samo ono kaj ne gledam vec 35 godina u svijetu u kojem zivim-prodaju svoje stare fore i stare stoseve- a ni svobe nisu nista bolji od hrvata- da nisu prekopiralji americke programe mogli su ugasit pola tv mreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije