Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugledni psiholog

Boris iz 'Braka na prvu' objavio tužnu vijest: 'Zauvijek se oslobodila boli i otišla na putovanje u zemlju snova'

Foto: RTL
1/8
28.04.2022.
u 14:19

U komentarima su mu odmah mnogi uputili izraze sućuti, a podršku u ovim teškim trenucima dali su mu i HRT-ov voditelj i urednik Denis Latin, redateljica Saša Broz, RTL-ova novinarka Ivana Ivanda Rožić, pjevačica Marina Tomašević i brojni drugi

Profesor i sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, predavač i ekspert za psihoprofiliranje Boris Blažinić, kojeg gledatelji RTL-a pamte i po angažmanu u sociološkom eksperimentu ''Brak na prvu'' gdje je bio jedan od eksperata za spajanje parova, sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest. Naime, Borisu je preminula majka od koje se oprostio i na svom Facebooku. 

"Dragi moji, htio bi vam javiti kako je moja predivna mama zaspala i oslobodila se ovozemaljskih lanaca i bola i otišla na putovanje u zemlju snova, punog boja, mirisa, svijet gdje napokon može sanjati otvorenih očiju, pomicati granice mašte, plesati, trčati, biti istinski svoja i sretna", napisao je Blažinić uz fotografiju svoje majke. U komentarima su mu odmah mnogi uputili izraze sućuti, a podršku u ovim teškim trenucima dali su mu i HRT-ov voditelj i urednik Denis Latin, redateljica Saša Broz, RTL-ova novinarka Ivana Ivanda Rožić, pjevačica Marina Tomašević i brojni drugi.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

Komentara 2

KA
kažemja
17:20 28.04.2022.

Ne razumijem to objavljivanje smrti najbližih na društvenim mrežama.Koja je poanta svega toga? Onaj tko mora i treba saznati će i bez objave na fejsu a ostali su ionako nebitni.To je moj stav .

AB
abfotokeramika
13:11 02.05.2022.

Lako njemu, on bar zna kuda je otišla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije