Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsjednuta

Bombshell naručila smrt Sandre Bullock i nevjenčanog supruga?

'Actress Sandra Bullock and husband Jesse James arriving at the Vanity Fair Oscar Viewing Party 2010, at the Sunset Tower, Los Angeles Photo: Press Association/Pixsell'
'Doug PetersPress Association/Pix'
18.04.2010.
u 16:09

FBI navodno istražuje dojave o naručenim ubojstvima glumice Sandre Bullock i manje poznatog Shanea Modice. Shane je nevjenčani suprug ljubavnice Jesseja Jamesa

Eto prave kriminalističke drame i u svijetu slavnih! FBI navodno istražuje dojave o naručenim ubojstvima glumice Sandre Bullock i manje poznatog Shanea Modice. Shane je nevjenčani suprug Bombshell, ljubavnice Sandrina supruga Jessea Jamesa, a dva je ubojstva, šuškaju tabloidi, naručila upravo ona. Prevareni je suprug nedavno priznao kako misli da je Bombshell, osim sa Sandrinim mužem, spavala i s mužem pjevačice Pink. Navodno ga je nazvao muškarac iz Missourija i rekao da je Bombshell od njega naručila dva ubojstva. Shane je priču prijavio policiji, a ova ušla u trag pozivatelju.

 

Uključio se i FBI te ispitao potencijalnog ubojicu, no ovaj je kazao da je zbog ozljede glave izgubio smisao za stvarnost! Bombshell je, poznato je, dulje vrijeme opsjednuta Jesseom, no je li spremna likvidirati sve koji joj stoje na putu?

 

Odgovor će vrlo brzo dati sam FBI, a u međuvremenu je Bullock pojačala osiguranje oko svoje vile.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije