Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregled 2012

Boli li ljubav snažnije kad se prekida pred očima javnosti?

slavni razvodi
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/13
18.12.2012.
u 14:00

Najjače je odjeknula vijest da će Seve biti samohrana majka. Jelena Popović Volarić u kolumni se obračunavala s komentarima na forumu koji tvrde da je brzo preboljela prekid

I bogati plaču. Pod taj bi se nazivnik mogla opisati godina iza nas u svijetu bogatih i slavnih koje ni njihov zvjezdani status nije uspio spasiti od ljubavnog brodoloma. Mnoga su srca slomljena tijekom 2012. godine, no kao jedna od najvećih vijesti odjeknula je ona da će Severina biti samohorana majka.

Milan joj još nije stigao ni prsten staviti na njezinu ruku, a ljubav je već puka. Nisu u pitanju bile treće osobe već neslaganje karaktera, kako je popularna pjevačica pojasnila u velikom razgovoru za tjednik Glorija u kojem je obznanila raskid veze sa srpskim "kraljem bakra".

Tvrdila je da otac dugo nije vidio sina Aleksandra, rođenog u veljači ove godine, pa je malenog krstila u Rijeci bez njegove prisutnosti. 

– Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno, po prirodi stvari. Isto vrijedi i za majku mog djeteta – kazao je pak Milan za tjednik Story.

Ljubav traje tri godine

Krah ljubavi Severine i Milana bio je samo uvertira u tjedan prekida veza u listopadu. Da je stigao kraj tada su objavila još tri u Hrvata popularna para; Janko i Jelena, Daniela i Oliver, Dino i Nives.

Jelena Popović Volarić i Janko potvrdili su da ljubav traje tri godine no prilično su bili škrti na riječima kad je trebalo javnosti obznaniti zašto se on odselio iz stana

U gradskim se kuloarima šuškalo da je glumac Jelenu godinama varao s različitim ženama, što njih dvoje nisu htjeli komentirati. Jelena je raskid komentirala u kolumni koju piše u jednom dnevnom listu pri čemu se žestoko obračunala s annimnim komentatorima na forumu koji su joj spočitnuli da je razvod preboljela bez suke u oku. 

HTV-ova voditeljica Daniela Trbović u istom je tjednu objavila da prekida s 12 godina mlađim redateljem Oliverom Frljićem. Djelovali su kao skladan par pa je vijest mnoge iznenadila. 

- Nismo više zajedno i to je to, bilo je jedino što je Daniela htjela reći. 

Ne pomaže ni treća sreća

Starleta Nives Drpić na Facebooku je svoje prijatelje obavijsetila da je slobodna.  Zahtjev za rastavu nakon sedam godina braka navodno je podnio  Dino Drpić (31), no nogometaš nije htio potvrditi rastavu.

Zajedničkoj sreći navodno su presudili financijski problemi, iako oni to demantiraju. 

Svojim putem ove godine krenuli su i Tony i Ivana Cetinski. Nakon 12 zajedničkih godina, od kojih su četiri proveli u braku objavili su da prekidaju privatne veze, ali ostaju im poslovne. Živjeli su odvojeno, no svako bi malo otišli zajedno u neki restoran, na koncert...

Odluku su lani donijeli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a za život na različitim adresama, tvrdili su, nisu se odlučili zbog treće osobe unatoč brojnim medijskim nagađanjima. Bračnu su krizu objašnjavali poslovnom i privatnom povezanošću, koja je dovela do zasićenja.

Tony je brzo našao sreću s novom djevojkom, a Ivana je ostala glavna i odgovorna za njegov glazbeni život. Imaju kćerkicu Piju za koju se kunu da neće osjetiti da joj roditelji više nisu zajedno.

Estradne vode uzburkale su se i viješću da se Nina Badrić rastaje od supruga Bernarda Krasnića. Jedanaest godina braka, tri godine nakon prve najave razvoda pa pomirenja. ljubav ipak nije bila dovoljna. 

- Početkom rujna sjeli smo i razgovarali te zaključili da smo našem braku dali ne jednu nego dvije šanse, ali, nažalost, nije išlo – kazala je za Gloriju 40-godišnja pjevačica.

Niko Kranjčar ostavio Simonu i kćer! Vrištao je naslov našeg sportskog  tjednika Max u ožujku  a vijest se brzo prošilira medijskim prostorom. 

Šuškanja o kraju ljubavi krenula su još krajem prošle godine kada se Simona požalila prijateljici da je u tom braku usamljena, a Niko depresivan. Šuškanja su se pokazala točnima. 

- Na prvome mjestu mi je nogomet, pa obitelj i prijatelji... izlanuo se nogometaš u jednom intervjuu dok je Simona spakirala kovčege i s kćeri Loree vratila se u Zagreb. Niko je proučio “Ostanite, uopće mi ne falite...”

Bolje sreće nije bila ni sportska novinarka i voditeljica Lana Banely koja je na Facebooku status promijenila iz "u braku" u "slobodna" pa ispod toga komentirala:

"Status objavljen i to je sve što ću reći na ovu temu. Nema potrebe za inboxima i pozivima novinara jer barem toliko privatnosti mogu sačuvati za sebe".

Navodno je lijepa Banely bivšeg nogometaša zatekla u krevetu s drugom ženom u njihovoj kući. 

I Maksim Mrvica novu godinu dočekat će sam ili barem bez supruge Ane s kojom je dijelio dobro i zlo od svoje 18. godine. Da se rastaje objavio je putem priopćenja, a par je navodno godinama imao probleme u braku. Maksim i Ana imaju sedmogodišnju djevojčicu Leeloo zbog koje će ostati u prijateljskim odnosima. 

Specijal našeg portala o pregledu godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

Komentara 4

PE
peugeot
16:00 18.12.2012.

Severina, Milana Popovica jos voli. Ne samo zato sto imaju zajednickog sincica. Moze se "prekinuti" cak i pred javnoscu da se bolje zamagle sentimentalne stvari, ali nisam siguran da je rijec zaista o prekidu. Ona je objasnila zasto ga je morala napustiti. Razlicitost karaktera, njegovo vaspitanje i mentalitet. Dovoljno da se vise ne bude zajedno. A to da Seve ne voli vise sad "bivseg" supruga Popovica - iskreno, ne vjerujem. I njen sadasnji "smijeh" i "radost" sve je to vjestacki, jer ona tog covjeka jos voli. I on nju.

LO
loza
10:29 19.12.2012.

Pitanje koliko je tu ljubavi. Gledao sam dok je bio šah u Splitu, bila Severina i Milan i nije se moglo primjeniti da su u nekoj vezi. On odsutan, nezainteresiran. I koliko god glupo zvučalo puno parova tako i izgleda.. Ima puno parova koji su godinama zajedno pa su još uvijek na "Vi" jedno prema drugome.

SE
sestrićna
15:28 18.12.2012.

a ljubavi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije