Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Bolesna glumica vratila se u 'Ples sa zvijezdama' i posljednji ples otplesala bosa, liječnici joj zabranili da ostane do kraja

Foto: Screenshot
1/6
24.11.2022.
u 07:45

Selma je ples otplesala bosa, no nije ostala do kraja showa jer su joj liječnici rekli da se mora odmarati.

Američka glumica Selma Blair (50), najpoznatija po ulogama u filmovima kao što su 'Okrutne namjere', 'Plavuša s Harvarda' i 'Hellboy', iznenadila je javnost kada se njezino ime pojavilo na popisu sudionika nove sezone 'Plesa sa zvijezdama'. Naime, Selma se već nekoliko godina bori s multiplom sklerozom, autoimunim kroničnom upalnom bolesti središnjeg živčanog sustava. Zbog svoje je dijagnoze trpjela velike bolove, te je donedavno samo uz pomoć štapa mogla napraviti nekoliko koraka. Mnogi su bili presretni kada se Blair počela natjecati u ovom showu, no brutalne treninge ipak nije mogla izdržati pa je sredinom listopada otkrila kako mora odustati od showa.

U finalu emisije koje je emitirano u utorak glumica se pojavila kako bi otplesala posljednji ples s mentorom i profesionalnim plesačem Sashom Farberom, a ponovno je pokazala zavidnu fizičku snagu unatoč bolesti.

Selma je ples otplesala bosa, no nije ostala do kraja showa jer su joj liječnici rekli da se mora odmarati. 

 - Znate da sam bila pod nadzorom i da sam u kontaktu sa svojim liječnicima kroz cijeli ovaj proces. Išla sam na magnetsku rezonancu i rezultati su pokazali da ne mogu. Ne mogu nastaviti s natjecanjem. Gurala sam koliko sam mogla", kazala je svojem plesnom partneru Sashi Farberu nakon što je napustila show prošli mjesec.

Blair je pristupila ovom showu s mnogo optimizma i potpuno otvoreno govori o svim detaljima svoje bolesti što je činila i do sada. Štoviše, ova 50-godišnjakinja nije skrivala ni najcrnje prognoze koje su joj davali liječnici još na početku borbe za zdravlje, a o njenoj borbi snimljen je i dokumentarac.

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije