Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shannen doherty

Bolesna glumica bori se s teškom dijagnozom: Nadam se da ću poživjeti još tri do pet godina

Shannen Doherty
Foto: imdb
1/10
07.01.2024.
u 21:00

U intervjuu koji je dala nedavno otkrila je kako joj je rak metastazirao na kosti, a ranije ove godine objavila je informaciju kako se proširio i na mozak.

Američka glumica Shannen Doherty (52) najpoznatija je po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills, 90210", no posljednjih osam godina bori se s teškom dijagnozom karcinoma zbog koje se podvrgnula mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je željela osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede. U intervjuu koji je dala za magazin People nedavno otkrila je kako joj je rak metastazirao na kosti, a ranije ove godine objavila je informaciju kako se proširio i na mozak.

Osim toga, morala je prebroditi i razvod od supruga Kurta Iswarienka s kojim je provela 11 godina. 
"Uvijek govorim o činjenici da samo trebamo izgurati još tri do pet godina, a onda će biti terapija T-stanicama ili će biti nešto drugo", izjavila je u epizodi svog podcasta 'Let’s Be Clear' te dodala:  "Bit će puno više opcija koje će dati još pet godina. Onda u tih pet godina postoji cijela druga skupina opcija i na kraju će se naći lijek."

VEZANI ČLANCI:

 

Ranije, u premijernoj epizodi svog podcasta „Let‘s Be Clear” prisjetila se kako se nosila s razvodom, a otkrila je i da je saznala za njegov *preljub, koji je bio i razlog razvoda,  dok se borila s rakom u četvrtom stadiju.
„Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine”, rekla je Doherty.

Iako glumica priznaje da je Iswarienko „želio” biti uz nju, na kraju je odlučila da „ne može ići na tu operaciju s njim tamo”.

„Osjećala sam se tako izdano. Na kraju dana, osjećala sam se tako nevjerojatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, od strane nekoga koga sam voljela svim srcem”, priznala je.
Uz sebe je u tom trenutku imala majku, brata i najboljeg prijatelja Chrisa. Iako je operacija bila uspješna, morala je ići i na zračenja i nakon toga se nastavila boriti s iscrpljujućom bolešću. „Samo sve to prolaziti dok pokušavaš shvatiti hoćeš li se je*eno razvesti i pokušavaš doći do istine o tome”, ispričala je u podcastu. Doherty i Iswarienko su se rastali u siječnju, u istom mjesecu kada je ona operirana, a zahtjev za razvod od fotografa podnijela je tek u travnju. 

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva
 

Shannen Doherty
1/16

„Bila sam tako zbunjena i bila sam na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije jer nisu htjeli da mi mozak otekne. I iskreno, još je uvijek jako teško. Da, donijela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene”, ispričala je.

Otkrila je kako je tada postala „opsjednuta” otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga „kroz razgovore, očekujući da netko bude iskren”.

Kurt je bio Shannenin treći suprug. Prethodno je bila u braku s Ashleyem Hamiltonom od 1993. do 1994., a  za Ricka Salomona bila je udana od 2002. do 2003. godine.

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Komentara 3

Avatar markoii123
markoii123
22:02 07.01.2024.

Sretno Brenda.

PV
prcko.vita
12:13 08.01.2024.

Nema se novca za istraživanje lijekova i za borbu sa bolestima, valja sve novce usmjeriti ka Ukrajini.

MI
mikimouse12
23:42 07.01.2024.

Koliko cesto pisete o njoj da umire ja mislio da vec gotova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije