Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor u Istri

Bojana Gregorić pokazala sestru za koju mnogi nisu znali i otkrila sretne vijesti: 'Malo da se hvalim...'

Foto: Instagram
1/3
09.01.2021.
u 10:28

- Putevima djetinjstva u Istru,u zagrljaj svoje sestre Ane!Ona će 2020. pamtiti po najljepšem;rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta! - napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena s Anom.

Samo nekoliko dana nakon što je suprugu Enesu Vejzoviću emotivnom objavom čestitala 15. godišnjicu braka glumica Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se novom, sretnom vijesti. Naime, glumica je na svom Instagramu pokazala, kako kaže, svoju sestru Anu i otkrila kako je zahvaljujući njoj prošle godine postala teta.

- Putevima djetinjstva u Istru,u zagrljaj svoje sestre Ane!Ona će 2020. pamtiti po najljepšem;rođenju njezine prekrasne Karle. A ja se samo malo hvalim da sam opet postala teta! - napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj pozira zagrljena s Anom.

Foto: Instagram screenshot

Neki od njiezinih pratitelja ostali su iznenađeni informacijom da glumica ima sestru. -Ti imaš sestru?- upitala ju je jedna od pratiteljica na što je Bojana odgovorila: "Polusestru,ali to kod nas je sve čvrsto isprepleteno!"

Podsjetimo, Bojana je sa suprugom Enesom ranije ovog tjedna proslavila 15. godišnjicu braka. Par slovi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a Bojana je povodom te obljetnice objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: 15 godina iza nas, vječnost pred nama.

Foto: Instagram screenshot

Kada smo nedavno Enesa u intervju pitali tko je u njihovom braku temperamentniji odgovorio nam je: - Naravno da sam ja tolerantniji, a Bojana temperamentnija, sve do trenutka kad ja postajem temperamentniji, a Bojana tolerantnija. Njihova ljubav rodila se na kazališnim daskama i dugo su je držali u tajnosti pa se gotovo do samog vjenčanja ovog para nije sa sigurnošću znalo jesu li zajedno. Razotkrio ih je sam Enes kada ga je netko od novinara nazvao i pitao za komentar o vezi s Bojanom, Enes je odgovorio kako ne želi ništa komentirati i slušalicu je dao Bojani. Ona je jednom prilikom rekla kako su počeli živjeti zajedno u onom trenutku kada su se prepustili svojim osjećajima.

- Enes mi često daje komplimente, ali ne samo zbog izgleda nego i zbog drugih stvari zbog kojih me voli. Zaista je pažljiv - rekla je jednom prilikom Bojana koja se Enesom ima dvoje djece, sina Raula i kći Zoe. Za godišnjice braka ovaj par bi se često znao počastiti putovanjem, ali ove godine to zbog pandemije nije moguće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije