Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traženje pažnje

Bobby Brown: Whitney je uvukla mene u svijet droge, a ne ja nju!

whitney Houston (1)
AFP/Pixsell, REUTERS/Pixsell
06.03.2012.
u 20:27

Glazbenik će napisati knjigu u kojoj namjerava otkriti detalje iz života svoje bivše supruge

Bobby Brown, bivši suprug nedavno preminule Whitney Houston odlučio je napisati knjigu u kojoj će otkriti sve detalje odnosa sa Whitney. Glazbenik zadnjih tjedan dana neprestano ponavlja kako je netočno da je on kriv za ovisnost svoje supruge, tvrdi kako je situacija bila obrnuta te je Whitney uvukla njega u pakao droge.

- Koristila je šifre kada je naručivala ili pričala o drogi, pa je heroin zvala dečko, a kokain curica - ispričao je Bobby. Nova knjiga bit će nastavak njegove prve knjige "Bobby Brown: The Truth, the Whole Truth and Nothing But" koja je objavljena prije četiri godine i u kojoj je također otkrio dio pikanterija iz braka sa Houston no tada je bio suzdržan jer je znao kako će Whitney sigurno negirati dio njegovih tvrdnji. U svom novom literarnom djelu obožavateljima će ispričati i u kakvom je odnosu bio sa Madonnom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije