Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

Boa: Naše probe traju po tri sata, samo smo tada zadovoljni

boa
16.05.2012.
u 18:16

Dečki se intenzivno pripremaju za sutrašnji koncert u Aquariusu, a zahvaljujući Radmanovim pilulama izgledaju izvrsno

“Tako lijepa, jedna od onih što kvare san”, pjevušilo se na koncertima Boe prije kojeg desetljeća.

I mladi i zreli

Ta je pjesma samo jedan od brojnih hitova kultne zagrebačke art-rock skupine koja nije zaboravljena. Štoviše, danas ih sluša i mlada publika, a dečki iz Boe, sve odreda 50-godišnjaci, opet su aktivni, izdali su sedmi studijski album – “VII”, koji sada promoviraju koncertima i slave 30 godina na glazbenoj sceni.

– Na koncertu u Rijeci bilo je senzacionalno! Imali smo dva bisa i ostali u šoku spoznavši da imamo podjednak broj mladih i starijih obožavatelja. Istom se nadamo i na koncertu u Zagrebu za koji svakog dana imamo trosatne probe. Svaka je nota Boe na pozornici odvagnuta – kaže Mladen Malek uoči njihova sutrašnjeg koncerta u Aquariusu.

“Memorija sve kraća”

“Nova” Boa zadržala je svoj stil i dobila novu, žešću obojenost. Zvuči jako dobro, a dečki iz grupe otkrili su odakle im vremena i snage da sve bolje zvuče, ali i izgledaju.

– Intenzivno pijemo Radmanove pilule za mladost pa smo sve zgodniji, ali memorija nam je sve kraća. No, novo je vrijeme, pa ćemo se priključiti na eksternu memoriju i idemo dalje – našalili su se Mladen Puljiz, Slavko Remenarić, Darko Braje, Mladen Malek i Zvonimir Bučević za našeg susreta u studiju i dodali:

– Tjera nas strast prema glazbi. Novac nikada nije bio motiv. Mi smo grupa kojoj treba malo više vremena od albuma do albuma, što je posljedica toga da želimo raditi kad osjetimo potrebu i kad imamo što reći. A to je upravo sada – kažu ti po zanimanju uglavnom ekonomisti i pravnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije