Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor

Blanka Vlašić iskorištava zadnje dane ljeta: Uživa sama na plaži

Foto: Instagram
1/14
01.10.2023.
u 16:01

Maleni Mondo nedavno je imao priliku doživjeti i malo slavne mamine sportske prošlosti. S majkom je bio na atletskoj stazi splitskog stadiona Park mladeži, gdje je slavna Splićanka trenirala i nizala prve uspjehe

Naša proslavljena bivša atletičarka Blanka Vlašić (39) uzela je predah od majčinskih i poslovnih obveza i uživa u babljem ljetu.  subotu je tako odmarala na plaži, a fotografiju na kojoj je u badićun objavila je i na Instagram Storyju. 

Na fotografiji je pozirala leđima okrenuta kameri i raspuštene kose. 

Foto: Screenshot

Inače, maleni Mondo nedavno je imao priliku doživjeti i malo slavne mamine sportske prošlosti. S majkom je bio na atletskoj stazi splitskog stadiona Park mladeži, gdje je slavna Splićanka trenirala i nizala prve uspjehe. "Pokazujem Mondu mjesto na kojem je sve počelo", napisala je uz fotografiju.

Podsjetimo, naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u 8. studenog prošle godine, točno na svoj rođendan. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

1/7

"Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu", napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

Dodajmo da je Blanka je u svibnju prošle godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

VEZANI ČLANCI

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka tada.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je ponovno zaljubljena: 'Napisala sam mu pismo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije