Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ČAROBNI MIKE"

Bivši striper Channing Tatum 
smirio se 
uz vatrenu plesačicu

CHANNING (1)
Foto: Profimedia
1/4
08.07.2012.
u 12:00

Nakon karijere po barovima počeo se pojavljivati kao plesač u spotovima, a prvi je snimio za pjesmu “She Bangs” Rickyja Martina. Za taj je posao dobio 400 dolara. Poslije se bavio modelingom, da bi na kraju pokucao i na vrata Hollywooda.

U filmu “Čarobni Mike” Channing Tatum glumi iskusnog stripera koji pod svoje okrilje uzima jednoga mladića i poučava ga tajnama zanata. Nedavno je zgodni glumac izjavio da mu je depilacija zbog uloge najbolnije što je u životu učinio, u što je lako povjerovati. Ali izjava da mu je bilo neugodno skinuti se na filmu pred cijelom ekipom ne drži vodu jer Channing itekako ima iskustva s plesanjem u oskudnim krpicama. Prije nego što je postao glumac u Hollywoodu, na Floridi je radio kao egzotični plesač po barovima. Sad je njegov novi film raspirio vatru pa su njegove videosnimke iz kasnih devedesetih, na kojima se vidi u plesnom zanosu, preplavile internet. Tatum je tada nastupao pod umjetničkim imenom Chan Crafword.

Nakon karijere po barovima počeo se pojavljivati kao plesač u spotovima, a prvi je snimio za pjesmu “She Bangs” Rickyja Martina. Za taj je posao dobio 400 dolara. Poslije se bavio modelingom, da bi na kraju pokucao i na vrata Hollywooda. Nikad nije krio da se teškom mukom izborio za status zvijezde te da ga je posao modela usmjerio prema onome što želi.

– To je oblikovalo moj život i život moje obitelji. Nikad nisam znao čime se želim baviti, a sad se više ne moraju brinuti za mene. Istražio sam život i kroz to istraživanje spoznao sam da volim umjetnost, pisanje i glumu. Dobio sam priliku vidjeti taj svijet i beskrajno sam zahvalan na tome – izjavio je jednom prilikom Tatum.

U filmu se uz njega pojavljuje još jedan osvajač ženskih srca, nedavno oženjeni Matthew McConaughey, a za ulogu stripera Mikea konkurirao je i kubanski Brad Pitt, William Levy.

Priča o Mikeu utemeljena je na njegovu životu, barem on tako kaže, a na filmu je radio i kao producent. No, oglasile su se neke njegove bivše kolege tvrdeći da Channing i nije imao toliko zanimljiv život te da se za film inspirirao dijelovima njihova života. Zlobnici tvrde da 32-godišnji glumac nikad nije skrivao da je imao zanimljivu prošlost, ali ipak nije želio da videosnimke iz njegove neobuzdane mladosti budu objavljene na internetu.

Danas se ime Channinga Tatuma više veže uz glumački uspjeh. Prvu ulogu odigrao je 2004. godine u kriminalističkoj seriji “CSI”, a 2006. godine dobio je ulogu u filmu “Step up” koja ga je predstavila široj publici. U filmu mu je partnerica bila Jena Dewan, bivša plesačica i model s kojom je danas u sretnom braku. Upoznali su se na setu, prohodali kratko nakon snimanja filma, a vjenčali se u srpnju 2009. godine. Zbog zgusnutog rasporeda često su razdvojeni, ali jednom su otkrili kako su uveli pravilo da se viđaju barem svaka dva tjedna.

– Ako želite da nešto uspije, uspjet će. Sve se može kad se hoće – kaže 32-godišnja Jena Dewan. Njezin je suprug otkrio da bi ih rođenje djeteta beskrajno usrećilo. Zasad je Jena sretna što je obuzdala varljivu narav svoga supruga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije