Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi glumica

Bivši o Scarlett : Njezin seksepil jednostavno je izvan konkurencije

Scarlett Johansson (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
11.09.2013.
u 20:21

Scarlett Johannson navodno je bila u vezi s kolegom Josephom Gordonom Levittom, a iako su prekinuli, oduševljenje lijepom glumicom ne jenjava.

Scarlett Johannson bila je u vezi s kolegom Josephom Gordonom Levittom, a iako su prekinuli, oduševljenje lijepom glumicom ne jenjava.

– Što da vam kažem? Scarlett je prekrasna, naprosto prekrasna žena, ali ako usporedite isključivo fizičke atribute, velik je broj djevojaka koje su samo lijepe. Ali ona, ona ima nešto posebno. Njezin hod, pogled u očima. Njezin seksepil jednostavno je izvan konkurencije – izjavio je Levitt o Scarlett.

Zajedno promoviraju romantičnu komediju "Don Jon", a pojavili su se tako i na filmskom festivalu u Torontu. Scarlett se nedavno zaručila za novinara Romaina Dauriaca.

>>Scarlett ponosno pokazala ogromni zaručnički prsten

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije