Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talijanski 'kralj paparazza'

Bivši muž Nine Morić upao joj u stan i vikao, morala intervenirati i policija: 'Vrati mi lovu'

Foto: Instagram/ Pixsell
1/32
01.05.2022.
u 20:30

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. U nekoliko minuta smirile su se strasti, a i Corona je ovoga puta ostao miran i surađivao.

U petak navečer u Milanu došlo je do sukoba bivših supružnika. Naime, talijanski 'kralj paparazza' i televizijska ličnost Fabrizio Corona (48) i nekadašnja manekenka Nina Morić (45) posvađali su se, a bila je potrebna i intervencija policije, piše talijanski Corriere della Sera. Corona se pojavio na vratima svoje bivše supruge i optužio je za nestanak novca. Nina je nakon toga pozvala policiju tvrdeći da ju je fizički napao, a isto je učinio i Fabrizio tvrdeći da je pokraden.

- Vrati mi lovu – navodno je vikao Corona. Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. U nekoliko minuta smirile su se strasti, a i Corona je ovoga puta ostao miran i surađivao. Bivšem suprugu nekadašnje manekenke policajci su objasnili da može podnijeti kaznenu prijavu zbog navodne krađe. 

Inače, Corona je zbog zdravstvenih razloga osuđen na kućni zatvor, a razlog tome je to što je ucjenjivao slavne osobe kompromitirajućim fotografijama. Zbog ovog izlaska iz kuće te odlaska do stana bivše supruge sada je prijavljen zbog toga što je prekršio tu odredbu.

Dodajmo da su Nina i Fabrizio bili su u braku od 2001. do 2014. godine, a zajedno imaju i sina Carlosa (19). 

Podsjetimo, Corona je služio i zatvorsku kaznu od pet godina na koju je osuđen 2013. godine zbog iznuđivanja novca od nogometaša Davida Trezegueta.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
21:35 01.05.2022.

Super nam je zet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije